Apa sing Edge Containers?

Pambuka Wadah Edge minangka sumber kanggo komputasi awan sing dumunung luwih cedhak karo pangguna supaya ora latensi lan nambah pengalaman pangguna. Wadah kasebut cocog kanggo mbukak aplikasi ing piranti pinggiran kanthi teknologi modern kaya AI lan IoT. Jumlahe...

Picklists ing Salesforce

Pambuka Saiki banjur, kolom tartamtu ing org sampeyan bisa uga duwe nilai sing diwatesi ing set tartamtu. Contone, warung duwe Product, Kopi. Tinimbang pelanggan ngira kopi apa sing kasedhiya, dheweke bisa milih jinis kopi sing dibutuhake saka dhaptar ...

Setelan Regional ing Salesforce

Setelan Perusahaan Setelan Perusahaan ing Salesforce minangka kompilasi kabeh informasi babagan organisasi. Biasane diisi nalika org disetel, nanging nalika perusahaan mindhah operasi utawa ngembangake sacara global, kita kudu nganyari. Sadurunge kita ...