Pambuka – Iki kiriman minangka bagéan saka LIYANE seri.

Pambuka

Komputasi pinggiran nggunakake pola komputasi sing disebarake kanggo nggawa panyimpenan data nyedhaki situs pangguna. Iku mbantu ing respon cepet lan nyimpen bandwidth. Cara sing disebarake mbantu nggunakake mekanisme enkripsi nalika data dikirim antarane sing dikenal liwat internet. Uga nyedhiyakake skalabilitas lan linuwih sambungan. Akeh piranti pinter nggunakake teknologi inovatif kanggo komunikasi karo saben liyane liwat server. Offloading komputasi digunakake kanggo nginstal machine learning lan algoritma buatan liwat piranti cerdas. Gamelet wis ngganti pasuryan game liwat piranti karo latensi kurang. Ing kene kita bakal sinau babagan gamelet ing komputasi pinggiran.

Apa Gamelets?

Gamelets minangka platform game sing wis ngembangake adegan game awan liwat platform SaaS. Teknologi iki bisa berkembang sistem game ngendi sawetara pemain bisa teka menyang tumindak lan komunikasi karo saben liyane liwat server. Pengalaman iki ngowahi pengalaman game lan mbisakake pengalaman game sawetara pemain sing bisa nambah asil lan ngganti donya game. Iku nyuda latensi lan menehi pemain pengalaman kualitas apik. Latensi wis suda banget, nanging kabutuhan tansah mundhak lan dadi tantangan kanggo aplikasi multimedia. Iku mbisakake pangguna kanggo muter saka sembarang lokasi karo sambungan banget kanggo jaringan. Ana akeh game live-streaming populer, kayata Pubg, sing wis ngganti jagad game. Nyedhiyakake skalabilitas server, kurang latensi, lan luwih gampang pangguna. Teknologi gamelet nggunakake teknik saringan persepsi mati lan persepsi lokal kanggo pengalaman game sing lancar kanggo pangguna.

Live Streaming Liwat Gamelets

Cara liya kanggo mbangun pengalaman game yaiku ngaktifake teknologi streaming ing jagad game. Gamelet minangka teknologi ing ngendi game dimainake liwat jaringan. Pemain nyambung menyang server lan duwe pengalaman live streaming. Gamelet minangka cara sing bisa digunakake kanggo wong sing beda saka macem-macem lokasi bisa njupuk pengalaman sing padha lan main siji game. Pemain bisa ngaktifake, melu, lan bisa tumindak. Kanggo duwe pengalaman iki, kudu disambungake liwat layanan lokal kanggo nampa bandwidth sing dibutuhake tanpa biaya jaringan sing dhuwur. Hardware dhasar sing dibutuhake kanggo pengalaman iki yaiku kertu grafis, sistem operasi (OS), unit pangolahan, lan RAM.

Keuntungan saka Gamelets

  • Iku mbantu nambah pengalaman game live-streaming. Pemain malah bisa komunikasi karo saben liyane liwat server maya.
  • Ndhukung sawetara pemain kanggo muter ing siji wektu saka sembarang lokasi ing donya liwat server maya.
  • Latensi wis suda, lan pengalaman pangguna saya tambah.
  • Iki ngidini VR luwih apik kanggo game lan nganalisa output.
  • Layanan kasebut uga bisa digunakake liwat piranti seluler liwat komputasi pinggiran seluler kanthi latensi sing sithik.
  • Wis nambah keamanan lan privasi data pangguna sing kejiret liwat lokasi, kamera, lan piranti.

kesimpulan

Teknologi game nambah panggunaan nirkabel kanggo nambah kinerja game. Iku wis diganti pengalaman industri game lan nggawa menyang tingkat sabanjuré. Tanpa teknologi iki, streaming langsung ora bisa ditindakake kanthi cara sing padha kaya saiki.

Pengarang


komentar

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.