Apa Model Rega Platform Teknologi Bisnis SAP?

Pambuka – Iki kiriman minangka bagéan saka Platform Teknologi Bisnis SAP (SAP BTP) seri.

Pambuka

SAP BTP nyedhiyakake kabeh produk lan layanan sing dibutuhake sing ana gandhengane karo syarat bisnis. Platform kasebut mbantu ngembangake bisnis lan nambah keluwesan bisnis. Model mbayar sing beda diwenehake dening SAP BTP, sing bisa dioptimalake kanthi gampang kanthi sawetara trik sing kudu ditindakake. Iki uga nyedhiyakake kalkulator rega sing mbantu ngira biaya layanan utawa paket total kanthi fitur tambahan. Ing kene kita bakal entuk informasi lengkap babagan model mbayar SAP BTP.

Model mbayar

1. Pay-as-you-go model

Model kasebut nyedhiyakake keluwesan karo layanan lan tagihane, supaya sampeyan bisa mbayar layanan sing digunakake. Ing owah-owahan awal bisnis, iku tansah dijupuk care saka budget ngendi kabeh model liyane dadi abot banget kanggo layanan kanggo milih uga ing budget. Nanging karo mbayar-sampeyan-pindhah model bantuan kanggo milih layanan lan mbayar miturut layanan digunakake, lan wektu bakal diwilang ing Bill. Nanging ana uga siji kerugian: yen layanan diuripake lan ora digunakake bebarengan, padha isih bakal dikenani biaya amarga bakal nganggep layanan sing digunakake ing wektu sing. Dadi kanggo nylametake kebocoran anggaran iki, yaiku mateni layanan nalika ora digunakake.

2. Model adhedhasar konsumsi

Model iki ana ing persetujuan perusahaan platform awan ing ngendi kontrak ditandatangani ing tahap awal kanthi biaya lan kridit, lan pelanggan menehi rega kanggo layanan sing dipilih ing tahap wiwitan utawa luwih dhisik. Sawise proses pambayaran, ora perlu mbayar layanan sing digunakake ing tahap sabanjure. Model iki muncul ing setelan integrasi, sing mung ditrapake kanggo prosedur persetujuan. Sawise persetujuan, ora ana persetujuan liyane sing ditandatangani, lan pelanggan bebas nggunakake layanan kaya sing dipilih.

3. Model adhedhasar langganan

Iki minangka model sing gampang digunakake ing ngendi pelanggan kudu langganan paket utawa layanan sing digunakake kanggo bisnis utawa organisasi. Langganan paket kasebut tegese sampeyan bakal entuk layanan kanggo wektu sing tetep, lan konsumsi bakal disetel sing bakal dibayar pelanggan. Ana uga pilihan kanggo milih paket sing pelanggan bebas milih paket babagan layanan sing sampurna saben kabutuhan lan banjur langganan. Uga, layanan sing padha bisa ditambahi miturut panggunaan. Yen ana owah-owahan solusi sajrone sawetara wulan, bakal mbutuhake kontrak modifikasi ing suite layanan. Sawisé iku, iku siap kanggo nggunakake minangka saben modifikasi digawe dening customer.

SAP BTP kalkulator rega

Ing wangun flat SAP, fitur iki kasedhiya minangka estimator unit kapasitas ing ngendi pelanggan bebas ngetung biaya sing dikira kanggo layanan utawa produk sing dipilih. Pelanggan kudu milih unit kapasitas rencana layanan lan wilayah ing ngendi layanan kasebut kudu disebarake. Pelanggan bakal entuk rincian rega dibagi karo rega unit saben wulan lan jumlah total. Pelanggan uga bisa milih paket layanan sing bisa ngetung ukuran data, konfigurasi khusus, lan layanan ukuran kaos lan entuk biaya total.

Kepiye cara ngoptimalake biaya ing SAP BTP?

1. Proses nganalisa minangka bagean paling apik saka optimalisasi biaya, ing ngendi wong bisa nganalisa layanan lan prosedur sing njupuk akeh memori lan nggunakake dhuwit sanajan ora digunakake. Dadi layanan sing padha bisa dipateni utawa dicopot saka paket kanggo ngirit kebocoran dana ekstra.

2. Ngilangi panggunaan layanan nalika ora digunakake minangka praktik paling apik miturut model bayar-as-sampeyan-go. Ngurangi wektu lan panggunaan mula nyuda biaya.

3. Platform bisnis nyedhiyakake pemindai otomatis sing bisa mbatesi kedadeyan lan bisa gawe jadwal ing masalah beban data. Fitur iki bakal mbantu sampeyan ngirit dhuwit kanthi mbatesi kedadeyan.

rencana dhukungan SAP BTP

Rencana layanan gratis

Rencana layanan gratis nyedhiyakake macem-macem layanan kanthi gratis. Pelanggan bisa milih layanan miturut kabutuhan, nanging wektu maksimal sing diwenehake yaiku uji coba gratis setaun, ing ngendi pelanggan bisa nemokake layanan kasebut lan nemu panggunaan saben layanan kanggo nemokake manawa layanan kasebut bakal mbantu bisnise berkembang. Sawise iki, pelanggan bisa ngalih menyang model basis konsumsi utawa bayar-as-you-go kanggo nggedhekake panggunaan layanan.

Dhukungan komunitas

Rencana dhukungan komunitas minangka fitur saka platform iki ing ngendi pelanggan bisa menehi tag pitakonan lan banjur menehi transfer pitakonan sing tepat lan cocok. Upaminipun pelanggan nemoni masalah nalika milih rencana utawa layanan. Ing kasus kasebut, pitakonan bisa diajukake ing komunitas, sawise klien entuk pandhuan kanggo njelajah kapentingan lan nemokake rencana layanan sing cocog.

kesimpulan

Macem-macem fitur, rencana, lan layanan kasedhiya kanggo nggawe bisnis sampurna lan cepet tekan dhuwur. Klien kudu nggawe keputusan sing wicaksana nalika milih supaya asil sing dibutuhake bisa ditindakake.

Pengarang


komentar

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.