Apa platform awan SAP?

Pambuka – Iki kiriman minangka bagéan saka Platform Teknologi Bisnis SAP (SAP BTP) seri.

Pambuka

Platform komputasi awan SAP minangka platform sing wis dihentikan kanggo platform bisnis. Platform maya yaiku layanan sing dikembangake dening SAP SE. Iki digawe kanggo ngladeni aplikasi utawa ngluwihi aplikasi, sing bisa dibukak kanthi cepet lan mbantu ngamanake data lan aplikasi. Lingkungan sing aman kanggo perusahaan kanggo nyebarake ing awan diwenehake, sing dikenal minangka platform komputasi awan SAP. Platform komputasi awan SAP mbantu pangguna nggabungake data lan ngidini kanggo ngolah aplikasi pangguna. Platform maya SAP minangka cara kerjane karo layanan pay-as-you-go. Platform komputasi awan SAP kalebu sistem memori lan uga sistem manajemen data pangguna. Iku mbantu kanggo nyambungake pangguna ing papan lan sistem basis awan ing platform komputasi awan.

Apa platform komputasi awan SAP?

Platform komputasi awan SAP yaiku platform sing nganggo piranti lunak canggih lan uga karo aplikasi pihak katelu liyane. Aplikasi pihak katelu iki minangka aplikasi sing meh ora gumantung ing standar mbukak. Aplikasi kasebut biasane ana ing java, java-script, lan Nodes. J lan uga pengecoran awan. Platform maya SAP kerja sama karo Apple Inc. kanggo ngembangake sebagian besar aplikasi seluler ing platform IOS kanthi bantuan pangembangan piranti lunak berbasis awan kanggo platform SAP. Iku teknologi open-source sing dibukak lan didhukung dening SAP. Platform maya SAP wis dikembangake lan didhukung dening platform SUSE. Perusahaan kasebut uga kerja bareng karo pengecoran awan kanggo nawakake pangguna platform awan SAP sing bisa tuwuh.

Keuntungan paling dhuwur saka SAP BTP

Kabeh bisnis nyedhiyakake integrasi karo layanan sing diwenehake dening SAP BTP kanggo ngembangake lan nyebarake layanan kasebut menyang klien. Iki nyedhiyakake API kanggo nggawe sambungan sing aman.

Data saya tambah saben dina, lan ngatur data dadi masalah gedhe. SAP BTP mbantu nganalisa data lan menehi asil data kanthi cepet. Informasi sing diasilake dadi kanggo mangerteni kekuwatan lan titik lemah.

Menehi keluwesan kanggo bisnis karo teknologi anyar lan inovasi landing ing pasar. Iki ngidini para pelanggan nggunakake kesempatan anyar lan nyepetake industri kanthi syarat.

Iki nyedhiyakake aplikasi kanggo ngawasi alur kerja bisnis lan mbantu nggawe utawa ngowahi proses lan tugas.

Jinis Layanan SAP BTP

Sato

Pakaryan hibrida nyedhiyakake arsitektur tingkat sing ngemot unsur ing papan lan awan kanggo menehi solusi SAP kanthi asil sing luwih apik.

On-premise

Penyebaran iki mbantu nyebarake solusi kanthi fisik ing sisih pelanggan.

SAP Aktif

Jinis penyebaran iki kasusun saka 6 fase sing ora kalebu metodologi lan diadaptasi ing kerangka S/4HANA Cloud.

Panganggone SAP BTP

  • Aplikasi keuangan mbantu nggawe strategi pambayaran ing bisnis sing bakal ngatasi pangurang pambayaran awal lan pangoptimal sing kudu dibayar.
  • Aplikasi rantai pasokan mbantu ngasilake solusi cerdas lan mbantu proses manufaktur bisnis.
  • Sumber lan pengadaan bantuan kanggo njupuk pandhuan ing tingkat dhuwur.
  • Aplikasi Talent lan HR mbantu mbantu aplikasi anyar.

kesimpulan

SAP BTP wis nggawe regane ing pasar lan ngasilake tingkat layanan lan solusi sing apik kanggo mbantu bisnis kasebut. SAP nyedhiyakake kabeh dhasar kanggo ningkatake level bimbingan lan layanan sing bisa ngembangake bisnis lan menehi solusi kanggo masalah nyata.

Pengarang


komentar

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.