Apa Platform Teknologi Bisnis SAP?

Pambuka – Iki kiriman minangka bagéan saka Platform Teknologi Bisnis SAP (SAP BTP) seri.

Pambuka

Platform kasebut disetel kanggo nyedhiyakake pangguna kanthi platform sing bisa digunakake kanggo ngembangake bisnis lan perusahaan. SAP wis disetel kanggo nyedhiyakake pangguna kanthi platform cerdas sing ngembangake perusahaan bisnis. Program bisnis SAP mbantu pangguna kanggo nyepetake asil bisnis pangguna. Iki nyedhiyakake platform kasebut liwat integrasi, data kanggo regane, lan ekstensibilitas kanggo pangguna. Program bisnis SAP nawakake pangguna rong model sing beda kanggo pangguna sing bisa digunakake kanggo nambah lan ngembangake bisnis miturut pilihan lan kabutuhan bisnis. Program bisnis SAP nyedhiyakake sistem basis bayar-as-you-go sing pangguna mung kudu mbayar jumlah teknologi sing wis digunakake. Ayo kita sinau babagan manfaat lan kekurangan program bisnis SAP.

Apa Platform Teknologi Bisnis SAP?

Pangguna SAP BTP (platform teknologi bisnis) nyedhiyakake akeh pangguna, kalebu layanan tingkat gratis, pangembangan, produksi, lan produksi lingkungan. Iki menehi pangguna keluwesan kanggo nggunakake teknologi sing bisa ngaktifake lan mateni layanan lan fitur rencana bisnis SAP miturut kabutuhan lan panjaluke. Iku uga menehi kedhaftar karo prasetya kanggo njaluk tetep siji layanan ing titik tartamtu ing wektu. Babagan utama sing ditawakake SAP BTP yaiku ora menehi pangguna desain sing padha kanggo pangembangan lan pertumbuhan bisnis. Program bisnis SAP nawakake pangguna layanan ngoper ing ngendi pangguna bisa ngalih saka siji layanan menyang layanan liyane kaya sing dibutuhake bisnis.

Keuntungan saka platform teknologi bisnis SAP

  • SAP BTP nyedhiyakake layanan sing layak kanggo pangguna.
  • Iki uga menehi uji coba gratis sajrone setaun, pangguna bisa kanthi cepet ngliwati platform kasebut lan ndeleng manawa jinis kasebut utawa menehi kemampuan produksi kanggo bisnis.
  • Iki menehi pangguna layanan bayar-as-you-go sing bisa digunakake kanthi gampang lan mung mbayar kanggo layanane.
  • Iki uga ngidini pangguna ngalih ing antarane layanan miturut syarat bisnis.

Kekurangan platform teknologi bisnis SAP

  • Kekurangan platform teknologi bisnis SAP yaiku layanan EDI saka teknologi bisnis SAP rumit banget kanggo nyambungake karo pelanggan. Layanan EDI sing nyambung menyang pangguna angel lan kudu ditindakake amarga mbantu para pelanggan nggawe koreksi.
  • Versi JAVA sing kita deleng angel diganti ing laptop yen pangguna pengin ngganti karo platform teknologi bisnis SAP.

Layanan platform teknologi bisnis SAP

Teknologi bisnis SAP nyedhiyakake pangguna solusi analitis ing ngendi pangguna duwe manajemen data. Iku uga menehi pangguna karo perpustakaan ekstensif isi inbuilt. Iku mbantu dheweke mbangun solusi data terpadu sing dibangun liwat sistem SAP utawa Non-SAP, sing disambungake karo atusan konektor.

  • S/4 Hanna awan
  • ERP
  • Accounting lan Finance
  • Manajemen Keuangan
  • Gudang Data
  • Aplikasi cepet
  • Aplikasi Identitas
  • Autoscalar
  • Layanan logging
  • Automation
  • integrasi

kesimpulan

Dadi, kita bisa nyimpulake yen platform teknologi bisnis SAP nduweni manfaat lan kekurangan. Pangguna bisa kanthi gampang mutusake nggunakake miturut kabutuhan lan panjaluk pelanggan. Dheweke uga nyedhiyakake layanan sing paling apik kanggo pangguna.

Pengarang


komentar

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.