Manajemen Piranti seluler

Ing tutorial iki kita bakal sinau dhasar Manajemen Piranti Seluler (MDM). Iku apik kanggo ngrampungake Tutorial Keamanan Seluler sadurunge miwiti iki.
TopikKategori
Manajemen Mobilitas Perusahaan (EMM)Pambuka EMM
Manajemen Aplikasi Seluler (MAM)Dhasar EMM
Manajemen Piranti Lunak (MDM)Dhasar EMM
Manajemen Identitas Seluler (MIM)Dhasar EMM
Manajemen Email Seluler (MEM)MDM dhasar
Manajemen Konten Seluler (MCM)Dhasar EMM
Unified Endpoint Management (UEM)Dhasar EMM
Bedane antarane Manajemen Piranti Seluler lan Manajemen Mobilitas PerusahaanMDM Bedane
Arsitektur MDMMDM dhasar
Solusi MDMMDM dhasar
Program Pendaftaran Perangkat (DEP)MDM dhasar
Apple ConfiguratorMDM dhasar
Pendaftaran manual liwat-the-AirMDM dhasar
Zero-Touch Deployments karo MDMMDM dhasar
AirWatchMDM dhasar

Pengarang