Babagan awake dhewe

[et_pb_section fb_built=”1″ admin_label=”bagean” _builder_version=”4.16″ global_colors_info=”{}”][et_pb_row admin_label=”row” _builder_version=”4.16″ background_size=”initial”background_repe”=”background_repeat” ” global_colors_info=”{}”][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.16″ custom_padding=”|||” global_colors_info=”{}” custom_padding__hover=”|||”][et_pb_text admin_label=”Teks” _builder_version=”4.25.1″ background_size=”initial” background_position=”top_left”background_repeat=”repeat” hover_enabled=_”0″ ”{}” sticky_enabled=”0″]

Proyek kasebut

GoCoding.org minangka salah sawijining blog terkemuka ing India babagan teknologi SAP lan MDM. Blog iki diwiwiti ing taun 2012 lan wis nerbitake warta, tampilan, lan artikel reguler sajrone 9 taun kepungkur. Wiwit 2021, sawise covid, kita wis miwiti fokus ing kursus teknis gratis supaya wong bisa kerja saka omah.

Mangga hubungi kita kanggo saran lan dhukungan.

Penulis

Kabeh penulis situs web iki diarani alias, "Barry Allen."

Penulis utama kalebu:

Rudramani Pandey (Pengembang SAP Full Stack)

Neha Khandagade (Pengembang SAP ABAP)

Pragati (SAP SuccessFactors, ABAPer)

Smriti Chandra (SAP ABAP RAP, SAP HANA, Python)

Akriti Singh (OOABAP)

 

[/ et_pb_text] [/ et_pb_column] [/ et_pb_row] [/ et_pb_section]

Pengarang