Ngobrol ing tombol WhatsApp Integrasi ing SAP UI5

Pambuka - kirim iki minangka bagéan saka Program Integrasi UI5 seri.

Pambuka

WhatsApp minangka aplikasi olahpesen sing ngidini pangguna bisa komunikasi liwat obrolan teks, telpon swara lan video, lan fitur multimedia liyane. Fungsi chatting ing WhatsApp minangka salah sawijining fitur utama lan digunakake pangguna kanggo ngobrol karo kontak.

Kanggo miwiti ngobrol ing WhatsApp, sampeyan kudu nginstal app ing piranti lan duwe akun aktif. Sawise sampeyan mbukak app, sampeyan bisa navigasi menyang tab obrolan, ing ngendi sampeyan bakal weruh dhaptar kabeh obrolan sing wis ana.

Kanggo miwiti obrolan anyar, sampeyan bisa nutul tombol "Obrolan Anyar" banjur pilih kontak sing pengin diajak ngobrol. Sampeyan uga bisa nggawe grup chatting karo sawetara kontak kanthi milih "Grup Anyar" pilihan.

Sawise sampeyan lagi ngobrol, sampeyan bisa ngetik pesen ing kothak teks ing sisih ngisor layar banjur pencet tombol kirim kanggo ngirim. Sampeyan uga bisa nggunakake fitur liyane kayata emojis, stiker, lan GIF kanggo nambah pesen. Yen sampeyan pengin nelpon swara utawa video, sampeyan bisa nggunakake tombol telpon ing sisih ndhuwur layar.

WhatsApp uga nawakake enkripsi end-to-end, tegese pesen sampeyan aman lan mung bisa dideleng dening sampeyan lan panampa. Sampeyan uga bisa ngatur setelan chatting, kayata kabar lan latar mburi chatting, kanggo nggawe pengalaman chatting luwih pribadi.

Sakabèhé, fungsi chatting ing WhatsApp minangka fitur sing prasaja lan gampang digunakake sing ngidini pangguna komunikasi karo kontak kanthi cepet lan aman.

Apa Chat ing WhatsApp API

WhatsApp API minangka platform sing diwenehake dening WhatsApp sing ngidini bisnis bisa sesambungan karo pelanggan liwat aplikasi olahpesen. Fungsi Obrolan ing WhatsApp API ngidini bisnis nggawe lan ngatur obrolan karo pelanggan nggunakake antarmuka sing bisa diprogram.

Kanthi WhatsApp API, bisnis bisa nggunakake aplikasi dhewe kanggo ngirim lan nampa pesen, media, lan jinis konten liyane karo pelanggan. Iki bisa kalebu konfirmasi pesenan ngirim, kabar pengiriman, lan pesen dhukungan pelanggan. Fungsi chatting ing WhatsApp API uga ngidini bisnis kanggo ngotomatisasi bagean tartamtu saka obrolan nggunakake chatbots, kang bisa nyedhiyani pelanggan karo jawaban cepet kanggo pitakonan sing kerep takon.

Kanggo nggunakake fungsi Obrolan ing WhatsApp API, bisnis kudu duwe Akun WhatsApp Business sing disetujoni lan integrasi karo WhatsApp Business API. Sawise syarat kasebut wis rampung, bisnis bisa ngakses dokumentasi Chat API lan miwiti mbangun chatbots lan fitur olahpesen liyane.

Fungsi Obrolan ing WhatsApp API minangka alat sing kuat kanggo bisnis sing pengin nggayuh pelanggan ing ngendi wae, kanthi cara sing cepet lan trep. Bisa mbantu bisnis nyedhiyakake dhukungan pelanggan sing luwih apik, nambah keterlibatan, lan nyepetake proses komunikasi.

Cara nggunakake klik kanggo ngobrol kanggo WhatsApp

Klik kanggo Ngobrol minangka fitur ing WhatsApp sing ngidini sampeyan nggawe link sing, nalika diklik, mbukak obrolan anyar nganggo nomer telpon utawa kontak tartamtu. Iki bisa migunani yen sampeyan pengin nggawe gampang kanggo wong miwiti obrolan karo sampeyan ing WhatsApp, tanpa kudu nambah nomer telpon menyang kontak.

Kanggo nggunakake Klik kanggo Ngobrol kanggo WhatsApp, tindakake langkah iki:

  1. Bukak browser web lan pindhah menyang https://wa.me/ diikuti karo nomer telpon sing pengin diajak ngobrol ing format internasional, tanpa spasi utawa simbol. Contone, yen nomer telpon +1 (555) 123-4567, link kudu https://wa.me/15551234567.
  2. Pencet tombol "Ketik" utawa klik "Go" kanggo mbukak link.
  3. Yen nomer telpon digandhengake karo akun WhatsApp sing aktif, jendhela obrolan anyar bakal mbukak kanthi nomer telpon sing wis dilebokake.
  4. Yen nomer telpon ora ana gandhengane karo akun WhatsApp sing aktif, pesen kesalahan bakal katon.

Sampeyan uga bisa nambah pesen menyang link kanthi nambahake ?text= banjur pesen sing arep dikirim. Contone, yen sampeyan pengin ngirim pesen sing ujar "Halo, kepiye aku bisa nulungi sampeyan?", mesthine link kasebut https://wa.me/15551234567?text=Hello,%20how%20can%20I%20help%20you%3F.

Elinga yen tautan Klik kanggo Ngobrol bisa dituduhake ing media sosial, email, situs web, utawa platform liyane sing bisa dikirimake tautan. Nanging, penting kanggo ngati-ati nalika nuduhake nomer telpon utawa informasi akun WhatsApp kanthi online, lan mung nuduhake karo wong utawa organisasi sing dipercaya.

Cara Integrasi Chat ing tombol WhatsApp ing SAP UI5

Kanggo nggabungake WhatsApp ing SAP UI5, sampeyan kudu nggunakake pilihan "klik kanggo ngobrol", kita wis ngetrapake kaya ing ngisor iki:

Ndeleng.xml


Controller.js

sap.ui.define(["sap/ui/core/mvc/Controller", "sap/m/MessageBox", "sap/m/MessageToast" ], fungsi (Controller, MessageBox, MessageToast) {"nggunakake ketat"; return Controller.extend("Test.Test.controller.Main", { handleWhatsAppPress: function () { var number = this.byId("idNumber").getValue(); var text = this.byId("idText"). getValue(); // kanggo Ponsel // var url = 'https:' + '//wa.me/' + nomer + '?text=' + teks; // kanggo Web Whatsapp var url = 'https:' + '//web.whatsapp.com/send/?phone=' + number + '&text=' + text + '&type=phone_number&app_absent=0'; sap.m.URLHelper.redirect(url, true); // contone +917070022222 }});});

Cathetan: Elinga nambah gambar ing folder tampilan (utawa liyane), kita wis nambahake gambar kanthi jeneng 'whatsapp.png'.

output

Ngobrol ing tombol WhatsApp Integrasi ing SAP UI5

Pengarang


komentar

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.