Direktori aktif

Ing tutorial iki kita bakal sinau babagan Active Directory.
TopikKategori
Apa iku Active DirectoryDasar
Cara Instal DNS nggunakake PowerShellDasar
Layanan Domain Direktori AktifDasar
Instal Layanan Domain Direktori Aktif Nggunakake PowerShellDasar
Apa iku Forest?Dasar
Apa Katalog Global?Dasar
Alat Manajemen Direktori Aktif (ADMT)Dasar
ADSI SuntingDasar
Pusat Administratif Direktori Aktif (ADAC)Dasar
Active Directory Recycle binDasar
Aktifake Active Directory recycle bin liwat PowerShellDasar
Kawicaksanan Sandi SandhiDasar
Nggawe lan ngatur kabijakan tembung sandhi kanthi nggunakake PowerShellDasar
Windows PowerShell History ViewerDasar
Panelusuran GlobalDasar
Pangguna lan Komputer Direktori Aktif (ADUC)?Dasar
Organisasi Direktori Aktif lan ObyekDasar
Direktori Aktif OU lan OU PlanningDasar
Grup Direktori AktifDasar
Manajemen Pangguna lan Komputer Direktori Aktif,Dasar
Kontrol Delegasi Direktori AktifDasar
Tambah Pengontrol Domain sekunderDasar
Tambah Controller Domain Mung WacaDasar
Domain TrustsDasar
Ngganti kontroler domainDasar
Situs lan Subnet Direktori AktifDasar
Replikasi Direktori AktifDasar
Priksa replikasi nganggo alat repadmin lan aplikasi alat status replikasi ADDasar
Direktori Aktif lan DNSDasar
Snapshot Direktori AktifDasar
Gawe serep & Pulihake Direktori AktifDasar
Direktori aktif otoritatif mulihake nganggo powershellDasar
transfer FSMODasar
penyitaan FSMODasar
Apa Objek Kebijakan Grup?Dasar
Panyimpenan Kebijakan GrupDasar
Konfigurasi Objek Kebijakan GrupDasar
Proses Implementasi Kebijakan GrupDasar
GPO Diblokir Warisan lan Dileksanakake WarisanDasar
Group Policy Loopback ProcessingDasar
Preferensi Kebijakan GrupDasar
Pasang Piranti Lunak liwat metode sing ditugasake GPO: Google ChromeDasar
Pasang Piranti Lunak liwat metode sing diterbitake GPO: Adobe ReaderDasar
Peta drive kanggo nuduhake folder ing workstationsDasar
Ngamanake komputer utawa workstation kanthi kabijakan keamanan GPODasar
Konfigurasi layanan liwat GPO ing workstationsDasar
Pasang setelan firewall lanjutan liwat GPO ing stasiun kerjaDasar