Nolak tanggung jawab

Gocoding.org minangka situs web independen lan ora sah, disetujoni kanthi cara apa wae SAP. Kabeh gambar gambar iku merek dagang/hak cipta SAP.

Logo lan favicon situs web dirancang adhedhasar situs web Go Lang https://go.dev/ lan adhedhasar lisensi https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/. Hubungi kita, lan kita bakal mbusak gambar sing digunakake.

Pandangan utawa panemu sing ditulis ing Gocoding.org iku pribadi lan ora 100% bener. Panyerat wis ngupayakake akeh upaya kanggo nyedhiyakake informasi sing akurat lan dipercaya ing situs web iki. Nanging, penulis ora njupuk tanggung jawab hukum kanggo akurasi, jangkep utawa migunani informasi ing kene. Gunakake utawa tindakake saran ing resiko dhewe.

Blog iki nampa bentuk iklan awis, sponsor, utawa bentuk ganti rugi liyane. Blog iki netepi standar pemasaran lisan. Kita pracaya marang kejujuran hubungan, pendapat, lan identitas. Konten, papan pariwara utawa kiriman kasebut bakal diidentifikasi kanthi jelas minangka konten sing dibayar utawa disponsori.

Recommended: Sadurunge nyoba apa wae ing situs web iki, sampeyan kudu nggawe serep kabeh data sampeyan uga Registry lan nggawe sistem mulihake titik dhisik. Kabeh panggunaan tanggung jawab sampeyan dhewe.

Klaim karusakan

Kita, ora tanggung jawab kanggo karusakan apa wae sing bisa kedadeyan ing piranti utawa sampeyan. Kita verifikasi kabeh kiriman sadurunge nerbitake nanging isih ana sawetara kesalahan.

Iklan Pihak Katelu & Sponsor

Iklan teks lan gambar sing bisa katon ing kolom tengen blog iki minangka iklan pihak katelu lan sponsor. Aku ora nyetujui produk lan layanan sing diiklanake ing iklan kasebut. Perusahaan iki ora afiliasi karo gocoding.org

Yen sampeyan duwe pitakon babagan afiliasi ing situs web iki, aja ragu-ragu hubungi kita. Kita bakal luwih seneng njlentrehake utawa menehi rincian tambahan yen perlu.

Isi & Hak Cipta

Yen kita entuk data (ing wangun apa wae) sing ana hubungane karo sawetara perusahaan utawa merek, kita pengin mbantah kabeh konten kasebut lan kita ngumumake yen teks / logo / gambar profesional sing ditampilake ing blog kita minangka hak cipta utawa merek / perusahaan masing-masing. . Kita ngurmati lan ngetutake kabijakan kabeh merek / perusahaan, sing data digunakake ing blog kita.

Kabeh jeneng produk, logo, hak cipta, lan merek dagang sing kasebut diakoni minangka properti intelektual sing kadhaptar saka pemilike, utamane SAP.

Situs iki ora ana ing sembarang cara afiliasi, utawa wis sah, disponsori, utawa disetujoni dening SAP. Kabeh gambar/gambar sing digunakake ing situs web kasebut ana ing sangisore hak cipta SAP lan utamane dijupuk saka Google Web Search, lan mung kanggo ilustrasi. Kita wis ngati-ati yen ora ana data pribadi/bisnis saka SAP, Mitra SAP utawa Pelanggan SAP sing digawe umum. Ing kasus, kita wis gagal samubarang iki, banjur iku murni co-insiden. Mangga, supaya kita ngerti lan njaluk iku langsung dibusak.

Mbusak

Yen sampeyan penerbit judhul konten utawa mikir yen kita wis nerbitake materi hak cipta lan pengin dibusak saka gocoding.org mangga ngirim pesen liwat e-mail ing gocodingorg@gmail.com, kalebu, jeneng, perusahaan, judhul proyek, judhul piranti lunak, lan alesan kanggo panjalukan takedown. Banjur kita bakal ngubungi sampeyan sajrone 24 jam kanggo verifikasi identitas sampeyan lan panjaluk sampeyan bakal ditindakake sajrone 24 jam maneh.

kontak kita

Yen ana pitakon babagan Penafian iki, sampeyan bisa ngubungi kita kanthi nggunakake informasi ing ngisor iki.
gocoding.org
gocodingorg@gmail.com

Dianyari pungkasan: 10 Desember 2022

Pengarang