Enkripsi Data ing SAP UI5 nggunakake SHA256

Pambuka

Sawise ngleksanakake hashing liwat AES 256 (waca kene), siji bisa nyimpulake yen amarga kita bisa nyetak lan unhash data, mula data sing dienkripsi bisa uga didekripsi, lan data kita bisa dicolong. Ing skenario khusus, sampeyan ora perlu dekripsi lan mung butuh hashing data, kita nggunakake Enkripsi SHA256. Nduwe peran penting banget ing Blockchain. Ing artikel iki, kita bakal sinau Enkripsi Data ing SAP UI5 nggunakake SHA256.

Apa SHA 256?

Bentuk lengkap SHA yaiku Algoritma Hash Aman, lan SHA 256 minangka bagean saka Enkripsi SHA seri. SHA256 tansah menehi asil ing wangun 256 karakter kanggo sembarang jinis input.

Apa kita bisa dekripsi data SHA 256?

SHA 256 minangka salah sawijining cara enkripsi, lan nilai sing dienkripsi ora bisa didekripsi. Yen sampeyan nemokake sawetara portal online sing dekripsi hash sampeyan, mula tegese dheweke wis nyimpen sawetara hash ing db lan mung mbalekake nilai sing wis disimpen.

Cara Ngleksanakake Enkripsi ing SAP UI5 nggunakake SHA256

Kanggo ngleksanakake SHA 256 ing SAP UI5, sampeyan kudu nyakup skrip sing diwenehake ing Index.html


Indeks.html

--> Gagasan Proyek Kula 
        

Ndeleng.xml

<Input id="idTextVerify"/> <Button id="idButtonVerify" enabled="false" text="Verifikasi" press="onPressVerify"/> <Input editable="false" id="idNewhHash"/> <Teks id ="idStatus" text=""/> </VBox> </content> </Page> </pages> </App> </Shell> </mvc:View>

 

Controller.js

sap.ui.define(["sap/ui/core/mvc/Controller", "sap/m/MessageBox", "sap/m/MessageToast", "sap/ui/model/json/JSONModel", "sap/ ndc/BarcodeScanner"], fungsi (Controller, MessageBox, MessageToast, JSONModel, BarcodeScanner) {"nggunakake ketat";return Controller.extend("Test.Test.controller.Main", { onPressEncrypt: function (oEvent) {var text = this.byId("idText").getValue(); var payload = this.encrypt(text); this.byId("idButtonVerify").setEnabled(true); this.byId("idTextVerify").setEnabled(true) ;this.byId("idEncrypted").setValue(payload); }, onPressVerify: function (oEvent) {var text = this.byId("idTextVerify").getValue();var payload = this.encrypt(text); this.byId("idNewhHash").setValue(payload); var oldHash = this.byId("idEncrypted").getValue(); var newHash = this.byId("idNewhHash").getValue(); if (newHash = == oldHash) {this.byId("idStatus").setText("Hash is same!"); } else {this.byId("idStatus").setText("Hash is different!");} } : function (input) {var passhash = CryptoJS.SHA256(input); bali passhash; }}); });

 

output

Kasuksesan

Enkripsi Data ing SAP UI5 nggunakake SHA256

Kesalahan

Enkripsi Data ing SAP UI5 nggunakake SHA256 Mismatch

Pengarang


komentar

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.