Cognitive Cloud Computing Job Description (JD) Sampel

Pambuka

Ing model komputerisasi, komputasi kognitif meh padha karo tumindak manungsa lan cara wong mikir. Iki minangka sistem sing nggunakake teknik sinau mandhiri kanggo mangerteni carane proses otak manungsa bebarengan karo data mining, pencocokan pola, lan pangerten basa.

Mula, visi komputer bisa nggawe keputusan sing penting ing kahanan sing angel. Teknologi nduwe pengaruh sing signifikan ing urip pribadi lan macem-macem sektor. Bot belanja pribadi, agensi perjalanan, lan analisis prilaku klien mung sawetara lapangan sing gegandhengan karo perusahaan ing ngendi komputasi kognitif wiwit maju.

Era pangolahan kaping telu, dikenal minangka komputasi kognitif, yaiku salah sawijining teknologi sing ora bisa dipungkiri bisa nambah kreatifitas lan katrampilan manungsa. Amarga iki, teknologi kognitif kanthi cepet ngganti cara pelanggan sesambungan karo merek kanthi ngowahi lan ngrancang maneh pengalaman pangguna kanthi alat sing nggampangake nggawe keputusan sing luwih apik.

Lowongan Kerja

  • Calon kudu ngerti carane nggarap FUT, ST, SIT, tes kinerja, lan dhukungan UAT ditindakake.
  • Kudu ngerti carane ngotomatisasi tes. Dibutuhake: Trampil ngerti alat chatbot; alat tes otomatis luwih disenengi. Sing tanggung jawab kanggo nglakokake lan njaga otomatisasi tes kudu menehi saran pangowahan menyang suite tes otomatisasi saiki.
  • Aspirant bakal mbangun, njaga, netepake, lan nguji solusi data gedhe ing peran ilmuwan data. Sampeyan bakal melu pangembangan teknik analytics nggunakake Tensorflow lan alat berbasis AI liyane.
  • Kudu duwe kemampuan kanggo ngembangake API, implementasi pipa, validasi kualitas model, lan desain algoritma.
  • Kudu duwe keahlian nggunakake Python kanggo sesambungan karo layanan IBM Watson; skills tambahan karo Spark, Hadoop, lan HAN.
  • Aspirant bakal tanggung jawab kanggo nggawe algoritma lan ngetrapake, sing kalebu ngemot data saka macem-macem set data lan nindakake pre-processing Hive lan Babi.
  • Aspirant nggarap produk anyar, aktivitas inkubator, lan rencana strategis.
  • Kanggo netepake ruang lingkup, nganakake studi kelayakan, nganakake analisis teknis, lan nggawe conto kerja sing nggambarake ide kasebut, sampeyan bakal kolaborasi karo pimpinan senior lan mentor kanthi tanggung jawab saben dinane.

Kualifikasi pendidikan lan pengalaman

  • Calon kudu duwe sikap positif ing saben tantangan.
  • Aspirant kudu tansah bisa ngadhepi tantangan & maju kanggo nemokake solusi sing luwih apik sing bisa gawe marem para klien.
  • Kanggo kualifikasi pendhidhikan, sampeyan kudu duwe paling ora gelar B.tech/BE. Ing rincian kursus PG, siji kudu duwe gelar pascasarjana.
  • Dheweke kudu bisa komunikasi karo klien lan anggota tim.
  • Kudu duwe pengalaman industri nggarap tes otomatisasi, tes kinerja, lan UAT.

Jam kerja lan Keuntungan

Wektu lengkap luwih disenengi kanggo calon. Paket gaji standar yaiku 7 lakh saben anum nganti 22 lakh saben anum. Kanggo kalebu keuntungan, fasilitas sing dibutuhake, kalebu layanan kesehatan lan layanan lelungan, bakal diwenehake. Calon kudu fleksibel karo jam kerja.

Tindakan

Sing perlu kanggo ndhaptar dhewe menyang syarat ing portal resmi. Kangge, sampeyan kudu nyiapake dhewe kanthi katrampilan lan komunikasi sing dibutuhake. Entuk pengalaman bakal dadi bonus, lan nambahake CV utawa resume bakal luwih mupangati.

 

Pengarang


komentar

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.