Integrasi Kode Bar Scan ing SAP UI5

Pambuka

Ing jagad SAP, Aplikasi UI5 lan Fiori digunakake sacara ekstensif kanggo nindakake akeh operasi. Antarane operasi kasebut, ana syarat umum saka gudang kanggo mindai kode bar sing ditempelake ing materi lan entuk nomer materi kasebut. Iki padha karo pemindaian kode bar sing bisa dideleng ing outlet mall. Ing artikel iki, kita bakal sinau langkah-langkah prasaja kanggo Integrasi Kode Bar Scan ing SAP UI5

Prasyarat Pemindaian Kode Bar ing SAP UI5 liwat Seluler

Pemindaian kode bar bisa digunakake ing laptop, nanging supaya bisa digunakake ing ponsel utawa tablet, sampeyan kudu masang aplikasi UI5 minangka Aplikasi Fiori. Aplikasi fiori kudu digunakake liwat aplikasi seluler Fiori Launchpad. Sampeyan bisa ngundhuh sing padha saka kene:

SAP Mobile Start: Fiori Launchpad kanggo Android

SAP Mobile Start: Fiori Launchpad kanggo iOS

Langkah-langkah kanggo nggawe SAP UI5 kanggo mindhai barcode

Kanggo nggawe app mindhai, tindakake langkah ing ngisor iki:

1. Nggawe proyek UI5 ing sembarang IDE

2. Gawe tampilan lan tambahake tombol kanggo miwiti mindhai, lan kothak input kanggo njupuk data sing dipindai. Kode kasebut bakal kaya kasebut ing ngisor iki:

 

Langkah 03: Tambah spasi jeneng BarcodeScanner lan gunakake kanggo mindhai kode bar, kaya ing ngisor iki:

sap.ui.define(["sap/ui/core/mvc/Controller", "sap/m/MessageBox", "sap/m/MessageToast", "sap/ui/model/json/JSONModel", "sap/ ndc/BarcodeScanner", ], fungsi (Controller, MessageBox, MessageToast, JSONModel, BarcodeScanner) { "nggunakake ketat"; bali Controller.extend ("Test.Test.controller.Main", { onScan: fungsi (oEvent) {var sing = iki;BarcodeScanner.scan(fungsi (mResult) {yen (!mResult.cancelled) { that.getView().byId("materialNumber").setValue(mResult.text);MessageBox.show("We got a barcode \n" + "Asil: " + mResult.text + "\n" + "Format: " + mResult.format + "\n"); } }, fungsi (Error) { alert("Scanning failed: " + Error );});},});});

Cathetan: Yen mindhai sampeyan ora diwiwiti, uripake ekstensi sing diwenehake ing WebIDE:

Hibrid App Toolkit

output

Sadurunge Scan

Integrasi Kode Bar Pindai ing SAP UI5 Sadurunge Pindai

Sajrone Scanning

Integrasi Kode Bar Pindai ing SAP UI5 Sajrone Pindai

Sawise Scanning

Integrasi Kode Bar Scan ing SAP UI5 Sawise Pindai

Pengarang


komentar

Siji tanggapan kanggo "Scan Bar Code Integrasi ing SAP UI5"

  1. Yen kita duwe sawetara rincian ing QR utawa Barcode carane kita bisa mindhai rincian lan nuduhake kabeh rincian ing lapangan input beda

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.