He kowe,

Yen sampeyan mikir sampeyan bisa nulis artikel teknis sing ana gandhengane karo basa utawa alat coding. Banjur sampeyan olèh.

Aturan

1. Artikel sampeyan kudu miturut indeks sampel sing diwenehake. Mriksa kene

2. Artikel sampeyan kudu ngetutake format sing diwenehake. Mriksa kene

3. Sampeyan bakal dibayar antarane 2 USD kanggo 10 USD adhedhasar kualitas isi lan yen reviewer kita verifikasi padha.

     

    *** Cathetan: Mangga maca kita privasi privasi, lan artikel sampeyan ora bakal diterbitake tanpa mbayar.