Microsoft Intune

Microsoft Intune , bagéan saka Microsoft Endpoint Manager minangka layanan MDM saka Microsoft. Ing tutorial iki, kita bakal njelajah fitur alat iki.
TopikKategori
Apa Microsoft Endpoint ManagerPambuka
Apa iku Microsoft IntunePambuka
Domain Direktori AktifPambuka
Layanan Microsoft CloudPambuka
Nggawe akun Microsoft 365 Azure AD gratisPambuka
Carane ngatur tenant Azure AD karo jeneng domain perusahaanPambuka
Yayasan RAS, DMZ, lan VirtualisasiPambuka
Apa Pilihan Enrollment Piranti lan Where kanggo ngaturKonfigurasi Infrastruktur Intune
Setup Kategori Piranti lan Grup Piranti DinamisKonfigurasi Infrastruktur Intune
Nggunakake Portal Manajer Endpoint kanggo ngatur IntuneKonfigurasi Infrastruktur Intune
Enrollment Piranti Windows - Setelan Kepatuhan, Penyebaran Aplikasi & ProfilEnrollment Piranti Windows
Enrollment Piranti Windows - Setelan Kepatuhan, Penyebaran Aplikasi & ProfilEnrollment Piranti Windows
Konfigurasi Kabijakan Kepatuhan kanggo Piranti WindowsEnrollment Piranti Windows
Konfigurasi Kabijakan Kepatuhan kanggo Piranti WindowsEnrollment Piranti Windows
Cara ndhaptar Intune kanggo piranti WindowsEnrollment Piranti Windows
Nyebarake Line of Business ApplicationsEnrollment Piranti Windows
Siapke konten aplikasi Win32 kanggo upload & lan Pasang Aplikasi Win32Enrollment Piranti Windows
Gawe Profil Piranti ing Microsoft Intune - Piranti WindowsEnrollment Piranti Windows
Pasang Skrip Powershell Langsung menyang PirantiEnrollment Piranti Windows
Setup Aturan Cleanup kanggo Piranti saka IntuneEnrollment Piranti Windows
Konfigurasi Setelan Enrollment Android Android ing MEM lan Konfigurasi Pilihan BYODNgatur Piranti Android nganggo Intune
Piranti EndUser Experience Android (BYOD) – Milik Pribadi karo profil kerjaNgatur Piranti Android nganggo Intune
Tumindak piranti saka adoh karo IntuneNgatur Piranti Android nganggo Intune
Pendaftaran – Perusahaan Android Enterprise – Dimiliki dengan profil kerja (COPE)Ngatur Piranti Android nganggo Intune
EndUser Experience Android Enterprise Milik Perusahaan kanthi profil kerja (COPE)Ngatur Piranti Android nganggo Intune
Piranti Android - COBO- Milik Perusahaan, Piranti Panganggo sing Diurus kanthi LengkapNgatur Piranti Android nganggo Intune
Pengalaman EndUser kanggo COBO kanthi scanner kode QR - Piranti AndroidNgatur Piranti Android nganggo Intune
Android Enterprise Corporate diduweni Piranti KhususNgatur Piranti Android nganggo Intune
Pasang Aplikasi menyang Piranti AndroidNgatur Piranti Android nganggo Intune
Pilihan Enrollment Piranti ApplePendaftaran Piranti Apple
Konfigurasi Apple Enrollment - Apple MDM Push CertificatePendaftaran Piranti Apple
Nggawe Profil Enrollment - Jinis Enrollmet - Byod Pendaftaran Piranti Apple
Pengalaman EndUser kanggo Ndhaptar Piranti iOS Pendaftaran Piranti Apple
Gawe Kebijakan Kepatuhan Piranti Apple lan Temtokake menyang PirantiPendaftaran Piranti Apple
Pasang Aplikasi menyang Piranti iOS Pendaftaran Piranti Apple
Ndhaptar Piranti MacPendaftaran Piranti Apple
Pasang Aplikasi menyang Piranti MAC & Pengalaman Pangguna Akhir Pendaftaran Piranti Apple
Ngerteni Langganan Office 365 sadurunge Deployment
Penyebaran Aplikasi kanthi bantuan Manajemen Aplikasi Seluler (MAM)
Kustomisasi Deployment Office 365 nganggo ODT lan OCT
Penyebaran Aplikasi kanthi bantuan Manajemen Aplikasi Seluler (MAM)
Nemtokake Aplikasi nggunakake Intune
Penyebaran Aplikasi kanthi bantuan Manajemen Aplikasi Seluler (MAM)
Masang Aplikasi menyang Grup Piranti nggunakake Intune
Penyebaran Aplikasi kanthi bantuan Manajemen Aplikasi Seluler (MAM)
Nyebarake Aplikasi nggunakake Microsoft Store for Business
Penyebaran Aplikasi kanthi bantuan Manajemen Aplikasi Seluler (MAM)
Ngatur lan ngetrapake kabijakan Proteksi Aplikasi MAM karo Intune
Penyebaran Aplikasi kanthi bantuan Manajemen Aplikasi Seluler (MAM)
Ngerteni Nganyari Windows Ngatur lan Ngleksanakake Nganyari nggunakake Intune
Pasang Windows 10 Update Rings Ngatur lan Ngleksanakake Nganyari nggunakake Intune
Pasang Windows 10 Update Fitur Ngatur lan Ngleksanakake Nganyari nggunakake Intune
Pasang Pembaruan Kualitas Windows 10 Ngatur lan Ngleksanakake Nganyari nggunakake Intune
Opsi Nganyari ing Intune Ngatur lan Ngleksanakake Nganyari nggunakake Intune
Nganyari kabijakan kanggo iOS/iPadOS Ngatur lan Ngleksanakake Nganyari nggunakake Intune
Pambuka kanggo Autopilot: Windows Autopilot Ringkesan lan Konfigurasi lan Pilihan Penyebaran Persiyapan lan Demo Autopilot Windows
Windows Autopilot - Mode Didorong pangguna - Ringkesan
Persiyapan lan Demo Autopilot Windows
Nggawe Autopilot profil pangguna Driven
Persiyapan lan Demo Autopilot Windows
Nambahake piranti menyang Windows Autopilot
Persiyapan lan Demo Autopilot Windows
Gawe grup AD Dinamis & ngimpor Piranti
Persiyapan lan Demo Autopilot Windows
Autopilot kanggo Mode Didorong Panganggo - Konfigurasi Profil
Persiyapan lan Demo Autopilot Windows
Pengalaman Pangguna Akhir - Penyebaran Autopilot sing Didorong Pangguna
Persiyapan lan Demo Autopilot Windows
Windows Autopilot Self-Deploying Mode - Single APP Kiosk karo Windows Autopilot
Persiyapan lan Demo Autopilot Windows
Deployment Autopilot kanggo – Pre-provisioning (Penerapan Sarung Tangan Putih)
Persiyapan lan Demo Autopilot Windows
Pengalaman Pangguna Akhir kanggo Pre-Provisioning (Sarung Tangan Putih)
Persiyapan lan Demo Autopilot Windows
Penyebaran Autopilot kanggo Mesin sing ana
Persiyapan lan Demo Autopilot Windows
Pengalaman EndUser - Penyebaran Autopilot kanggo Mesin sing ana
Persiyapan lan Demo Autopilot Windows
Ekstrak lan ngimpor ID Hardware Autopilot
Persiyapan lan Demo Autopilot Windows
Nggawe profil panyebaran autopilot
Persiyapan lan Demo Autopilot Windows
Kabijakan Pangreksan Aplikasi - Ringkesan
Kabijakan Perlindhungan Aplikasi, Akses Bersyarat, Pelaporan, Administrasi Penyewa
Demo Kabijakan Proteksi Aplikasi
Kabijakan Perlindhungan Aplikasi, Akses Bersyarat, Pelaporan, Administrasi Penyewa
Piranti Aman kanthi Akses Bersyarat
Kabijakan Perlindhungan Aplikasi, Akses Bersyarat, Pelaporan, Administrasi Penyewa
Apa Akun Manager Enrollmet Piranti lan watesan lan konfigurasi
Kabijakan Perlindhungan Aplikasi, Akses Bersyarat, Pelaporan, Administrasi Penyewa
Laporan Intune
Kabijakan Perlindhungan Aplikasi, Akses Bersyarat, Pelaporan, Administrasi Penyewa
Administrasi Tenant Manajer Endpoint - Pusat Kesehatan lan Pesen Layanan
Kabijakan Perlindhungan Aplikasi, Akses Bersyarat, Pelaporan, Administrasi Penyewa
Microsoft Endpoint Manager - Navigasi Cepet Administrasi Tenant
Kabijakan Perlindhungan Aplikasi, Akses Bersyarat, Pelaporan, Administrasi Penyewa
Carane njaluk Dhukungan Gratis kanggo Intune
Kabijakan Perlindhungan Aplikasi, Akses Bersyarat, Pelaporan, Administrasi Penyewa
Instal lan Konfigurasi Alat Sambung Azure AD - Sinkronake Objek AD Windows menyang AzureAD
Konfigurasi Azure AD karo On-Premises Active Directory kanggo On-Premises Devices Mgm
Konfigurasi Single Sign On - SSO kanggo Windows Active Directory lan Azure AD
Konfigurasi Azure AD karo On-Premises Active Directory kanggo On-Premises Devices Mgm
Gabung Otomatis Mesin Pangguna ing Konfigurasi Sato
Konfigurasi Azure AD karo On-Premises Active Directory kanggo On-Premises Devices Mgm
Konfigurasi Co-Management Kanthi Intune lan Manajer Konfigurasi
Konfigurasi Co-Management Kanthi Intune lan Manajer Konfigurasi
Domain lan Panganggo, UPN, Sinkronisasi
Nggawe cathetan DNS Domain kanggo Intune - (Kursus Portal / Arsip Lama)
Proses Verifikasi Domain Umum karo Godaddy- DNS Records - Nggawe Panganggo
Nggawe cathetan DNS Domain kanggo Intune - (Kursus Portal / Arsip Lama)
Nggawe Grup Dinamis - Ing Azure AD
Nggawe cathetan DNS Domain kanggo Intune - (Kursus Portal / Arsip Lama)
Gawe Grup Dinamis adhedhasar Kriteria ing Azure AD - Kabeh Grup Piranti Android
Nggawe cathetan DNS Domain kanggo Intune - (Kursus Portal / Arsip Lama)
Temtokake lisensi kanggo pangguna - Saka Portal Office 365 utawa Portal Intune
Nggawe cathetan DNS Domain kanggo Intune - (Kursus Portal / Arsip Lama)
Piranti Android - Masalah Aplikasi Portal Perusahaan Cara ndandani aplikasi sing rusak
Nggawe cathetan DNS Domain kanggo Intune - (Kursus Portal / Arsip Lama)
Laporan Power BI kanggo Intune: Ngotomatisasi laporan Intune liwat Power BI
Nggawe cathetan DNS Domain kanggo Intune - (Kursus Portal / Arsip Lama)

Pengarang