Nangani Kode sing Ana ing SAP RAP

Pambuka - kirim iki minangka bagéan saka SAP ABAP RAP seri.

Pambuka

Artikel iki bakal nyedhiyakake langkah-langkah kanggo ngaktifake kode sing ana ing RAP. Nggunakake langkah-langkah ing ngisor iki kita bakal sinau "Ngatur Kode sing Ana ing SAP RAP".

langkah:

  1. Nggawe model data kanthi tampilan CDS
  2. Nggawe Definisi Perilaku
  3. Nambah prilaku transaksional ing Definition Behavior
  4. Nggawe Kolam Perilaku
  5. Ngleksanakake prilaku transactional saka aplikasi sing wis ana

Nggawe model data kanthi tampilan CDS

Klik kene kanggo tindakake langkah 1

Nggawe Definisi Perilaku

prosedur

  1. Klik-tengen ing tampilan CDS root
  2. Pilih New Behavior Definition
  3. Nyedhiyakake rincian (Jeneng, Katrangan).
  4. Pilih jinis implementasine minangka ora dikelola
  5. Klik Sabanjure lan wenehake nomer Transport Request.
  6. Pilih Rampung.

Nggawe Prilaku Definition SAP RAP

Nambah prilaku transaksional ing Definition Behavior

Nambah prilaku transaksional (Gawe / Nganyari / Busak / Tumindak) obyek bisnis.

Tambah prilaku transaksional ing Prilaku Definition SAP RAP

Tambah prilaku transaksional ing Prilaku Definition ABAP RAP

Nggawe Kolam Perilaku

Sampeyan bisa nemtokake nomer pools prilaku kanggo definisi prilaku. Ing kelas global siji, sampeyan bisa ngleksanakake sawetara kelas lokal sing nemtokake prilaku transaksional saka obyek bisnis.

 

prosedur

Behavior Definition >> Klik kanan >> pilih New Behavior Implementation >> Provide details >> Finish

Pamisahan implementasine menyang pools prilaku beda

Figure 1: Pamisahan implementasine menyang pools prilaku beda

 

Kolam Perilaku

Gambar 2: Kolam Perilaku

Nalika sampeyan pindhah menyang Local Types in Behavior Pool, sampeyan bisa ndeleng ing ngisor iki kelas lokal.

kelas lokal ing Behavioral Pool

kelas implementasi lokal SAP RAP

Ing kelas implementasi lokal iki, sampeyan bisa ngleksanakake logika bisnis obyek prilaku sing wis ana lan nyoba skenario end-to-end nggunakake sintaks EML (Entity Manipulation Language).

Pengarang


komentar

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.