Assessment MCQ Cloud Computing

Sugeng rawuh ing Assessment MCQ Cloud Computing! Cloud Computing minangka teknologi populer sing ngidini individu lan organisasi ngakses sumber daya komputasi liwat internet sing dikarepake. Iki nyedhiyakake cara sing fleksibel, bisa diukur, lan biaya-efektif kanggo nyimpen, ngolah, lan nganalisa data. Penilaian MCQ iki bakal nguji kawruh babagan konsep, teknologi, lan platform Cloud Computing. Kanthi campuran pitakonan pilihan macem-macem, sampeyan bakal ditantang babagan topik kaya model awan, model layanan, model penyebaran, lan liya-liyane. Dadi, ayo miwiti lan ndeleng kepiye sampeyan ngerti Cloud Computing!

/ 29
0 swara, 0 rata-rata
1
Digawe ing

Kuis Cloud Computing

Uji kawruh babagan konsep lan teknologi Cloud Computing kanthi penilaian MCQ (Pilihan Berganda)!

1 / 29

Apa Dimensi sing ana gandhengane karo wates organisasi?

2 / 29

Apa platform maya dening Amazon?

3 / 29

Endi sing ditawakake PAAS?

4 / 29

Endi sing dudu layanan PAAS?

5 / 29

Apa gunane arsitektur awan?

6 / 29

Kang model layanan komputasi maya kang hardware wis virtualized ing maya?

7 / 29

Apa layanan Amazon sing ngidini sampeyan nggawe jaringan pribadi ing antarane server?

8 / 29

Apa conto SAAS sing paling misuwur?

9 / 29

Apa sing bisa diganti NAAS?

10 / 29

Apa tegese tenant ing multi-tenancy?

11 / 29

Apa sing diarani nalika kita bisa ngakses alamat web ing browser?

12 / 29

Kanggo ngidini lalu lintas umum ing AWS, kita bisa masang

13 / 29

Endi ing ngisor iki minangka layanan Cloud sing paling populer?

14 / 29

Apa penawaran awan sing nawakake desktop virtual?

15 / 29

Apa motif utama komputasi awan?

16 / 29

Awan endi sing ngidini arsitektur bisa nglayani pirang-pirang klien?

17 / 29

Apa kaluwihan saka awan?

18 / 29

________ minangka papan panyimpenan, memori, lan kabeh sumber daya liyane?

19 / 29

Apa ing ngisor iki sing kalebu jinis Amazon EC2?

20 / 29

Endi saka sumber daya jaringan ing ngisor iki sing bisa diimbangi?

21 / 29

Apa sing nyedhiyakake arsitektur frontend?

22 / 29

Sapa sing dudu model penyebaran AWS?

23 / 29

Arsitèktur méga iku gabungan saka

24 / 29

Apa sing ditindakake scaling ing komputasi awan?

25 / 29

Migrasi Urip uga diarani _______

26 / 29

________ minangka situs sing digunakake Amazon Cloudfront kanggo nyimpen salinan data sing di-cache?

27 / 29

SaaS ndhukung macem-macem pangguna lan nyedhiyakake model data sing dienggo bareng liwat model endi?

28 / 29

Model awan endi sing ngidini pangguna bisa ngoperasikake jaringan kasebut?

29 / 29

Sapa sing dadi konsep penting sing ana gandhengane karo awan?

Skor sampeyan yaiku

0%

Mangga menehi rating kuis iki

Pengarang


komentar

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.