Perusahaan Panyedhiya Layanan Edge

Pambuka – Iki kiriman minangka bagéan saka LIYANE seri.

Pambuka

Komputasi Edge wis populer banget kanggo nyedhiyakake layanan Web komunikasi, hosting aplikasi web, lan layanan konten liwat internet. Ana akeh panyedhiya pinggiran ing pasar, kayata jaringan Aarna, alef, menara Amerika, pinggiran Atlas, Capgemini, awan, Teknologi delta, Google Cloud, Hyperblocks, Lenovo, Nodeweaver, Nokia, opsi, platform 9, Redhat, lan liya-liyane. . Ana luwih saka satus panyedhiya pinggiran ing pasar kanthi spesifikasi unik ing layanan lan aplikasi. Panyedhiya nawakake solusi kanggo nambah panggunaan lan kasedhiyan bandwidth. Dheweke uga nggawe solusi kanggo sarana jaringan kanggo ngatasi masalah latensi. Panyedhiya mbantu entuk kepuasan nggunakake komputasi pinggiran. Dadi, ing kene kita bakal sinau babagan perusahaan panyedhiya layanan paling dhuwur.

Perusahaan Panyedhiya Layanan Top Edge

Microsoft Azure

Azure mbantu entuk basis infrastruktur industri lan fokus utamane ing pangsa pasar lan investasi. AI lan IoT sing kuwat mbantu entuk pengalaman layanan sing luwih apik. Nawakake seri wektu database server SQL lan pembelajaran mesin. Windows 10, dirancang lan diluncurake dening Microsoft, kompatibel karo platform awan. Nyedhiyakake aliran kerja sing cepet lan nggunakake layanan hardware lan komputer ing lingkungan pinggiran. Layanan hardware lan paket langganan ngidini pangguna ngoptimalake biaya kanthi gampang. Nyedhiyakake paket langganan Azure saka pelanggan bisa ngasilake tagihan miturut layanan sing digunakake nalika nimbang wektu lan mbayar sing padha.

AWS

Layanan Web Amazon penting babagan panyimpenan lan analisis data. Iki ndadekake pangolahan data luwih cedhak karo pusat data kanggo nyedhiyakake aplikasi kanthi kinerja dhuwur. Nawakake latensi sing sithik lan tanggapan wektu nyata liwat intelijen buatan. Pangguna bisa mbangun aplikasi kasebut lan nyebarake menyang platform awan kanthi efisien liwat AWS. Nduwe layanan lan alat sing komprehensif kanggo menehi konsistensi pangguna. Pangguna uga bisa nggunakake awan hibrida IoT lan ML kanggo ngotomatisasi proyeke. Wong percaya AWS babagan keamanan lan panyimpenan sing dipercaya kanthi pangolahan data ing papan sing padha.

Dell Technologies

Dell nawakake macem-macem layanan sing kalebu panyimpenan, komputasi, lan jaringan. Iku mbantu entuk solusi kanggo ritel, kesehatan, transportasi, manufaktur, lan sektor liyane sing padha. Panggunaan entuk lingkungan sing aman lan nyepetake manajemen data sing bisa nggedhekake perdagangan kanthi efisiensi lan kesederhanaan sing luwih apik. Lingkungan mbantu nggawe rencana lan strategi sing efektif kanggo tuwuhing industri.

EdgeConneX

EdgeConneX minangka pusat data sing mbantu ngatur lan ngoperasikake pusat data. Pusat data bisa disesuaikan karo kabutuhan pangguna lan bisa ngganti ukuran, daya, lan lokasi. Iki nyedhiyakake kepuasan pelanggan lan tansah nyedhaki pelanggan. Efisiensi server lan aplikasi dhuwur. Uses seneng visibilitas pusat data liwat aplikasi manajemen diri.

kesimpulan

Macem-macem pilihan kanggo milih panyedhiya Edge kasedhiya ing pasar. Milih sing paling apik kanggo bisnis lan entuk solusi sing tepat iku penting banget. Priksa paramèter solusi lan sektor utawa domain ing ngendi platform bisa dianggo- bisa mbantu nggawe keputusan sing luwih apik. Kajaba iku, linuwih lan kasedhiyan minangka aspek liyane sing kudu dipikirake sadurunge biaya. Pungkasane, keputusan mesthi gumantung marang anggaran.

 

Pengarang


komentar

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.