Pindai Integrasi Kode QR ing SAP UI5

Pambuka

Ing jagad SAP, Aplikasi UI5 lan Fiori digunakake sacara ekstensif kanggo nindakake akeh operasi. Ing antarane operasi kasebut, ana syarat umum saka gudang kanggo mindai Kode QR sing ditempelake ing materi lan entuk nomer materi kasebut. Iku padha karo pemindaian QR Code sing bisa ditemokake ing outlet mall. Ing artikel iki, kita bakal sinau langkah-langkah prasaja kanggo Integrasi Kode QR Scan ing SAP UI5

Prasyarat Pemindaian Kode QR ing SAP UI5 liwat Seluler

Pemindaian QR Code bisa digunakake ing laptop, nanging supaya bisa digunakake ing ponsel utawa tablet, sampeyan kudu masang aplikasi UI5 minangka Aplikasi Fiori. Aplikasi fiori kudu digunakake liwat aplikasi seluler Fiori Launchpad. Sampeyan bisa ngundhuh sing padha saka kene:

SAP Mobile Start: Fiori Launchpad kanggo Android

SAP Mobile Start: Fiori Launchpad kanggo iOS

Langkah-langkah kanggo nggawe SAP UI5 kanggo mindhai Kode QR

Langkah-langkah Integrasi Scan Kode QR

Kanggo nggawe app mindhai, tindakake langkah ing ngisor iki:

1. Nggawe proyek UI5 ing sembarang IDE

2. Gawe tampilan lan tambahake tombol kanggo miwiti mindhai, lan kothak input kanggo njupuk data sing dipindai. Kode kasebut bakal kaya kasebut ing ngisor iki:

 

Langkah 03: Tambah spasi jeneng BarcodeScanner lan gunakake kanggo mindhai kode bar, kaya ing ngisor iki:

sap.ui.define(["sap/ui/core/mvc/Controller", "sap/m/MessageBox", "sap/m/MessageToast", "sap/ui/model/json/JSONModel", "sap/ ndc/BarcodeScanner", ], fungsi (Controller, MessageBox, MessageToast, JSONModel, BarcodeScanner) { "nggunakake ketat"; return Controller.extend("Test.Test.controller.Main", { onScan: function (oEvent) {var that = iki;BarcodeScanner.scan(fungsi (mResult) {yen (!mResult.cancelled) { that.getView().byId("materialNumber").setValue(mResult.text);MessageBox.show("We got a QR code \n" + "Asil: " + mResult.text + "\n" + "Format: " + mResult.format + "\n"); } }, fungsi (Error) { alert("Scanning failed: " + Error );});},});});

Cathetan: Yen mindhai sampeyan ora diwiwiti, uripake ekstensi sing diwenehake ing WebIDE:

Hibrid App Toolkit

output

Sadurunge Scan

Pindai Integrasi Kode QR ing SAP UI5 sadurunge pindai

Sajrone Scanning

Pindai Integrasi Kode QR ing SAP UI5 sajrone pindai

Sawise Scanning

Pindai Integrasi Kode QR ing SAP UI5 sawise pindai

Pengarang


komentar

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.