Kebijakan Privasi

Ing Go Coding, kita ngakoni manawa privasi iku penting. Dokumen iki njlentrehake jinis informasi pribadhi sing ditampa lan diklumpukake nalika sampeyan nggunakake layanan, uga sawetara langkah sing ditindakake kanggo njaga informasi. Muga-muga iki bakal mbantu sampeyan nggawe keputusan sing tepat babagan nuduhake informasi pribadhi karo kita.

Kepiye carane ngidini sampeyan nggunakake data kita?

Kita duwe konten sing ditulis kanthi cara dhewe lan ya, kita wis dilindhungi lan hak cipta kita. Artikel ing gocoding.org bisa uga digawa menyang situs web, forum, utawa blog liyane yen sampeyan kalebu link sing jelas bali menyang link URL artikel asli. Misal: Sumber- Go Coding.

Apa data sing dikoleksi?

Kita bisa ngumpulake informasi kaya situs web, email & jeneng sampeyan nalika sampeyan ngirim komentar ing blog iki utawa nalika sampeyan ngubungi kita. Kita ora nuduhake alamat email sampeyan karo sapa wae sing mung digunakake kanggo ngubungi sampeyan. Gocoding.org ora ngumpulake informasi apa wae tanpa kawruh pangguna.

Kita ngumpulake informasi kanggo nyedhiyakake layanan sing luwih apik kanggo pangguna. Kita ngumpulake informasi kanthi cara ing ngisor iki: -

  1. Informasi sing menehi kita.
  2. Informasi sing kita tampa saka panggunaan layanan kita; kang kalebu:
  • Informasi piranti
  • Informasi log
  • Informasi lokasi
  • Nomer aplikasi unik
  • Panyimpenan lokal
  • Cookies lan teknologi sing padha

Kepiye data digunakake?

Kita mung bakal nggabungake informasi pribadhi sing diklumpukake saka sampeyan ing wektu sing beda-beda kanggo nyedhiyakake layanan sing dijaluk & menehi pengalaman pangguna sing luwih apik, kalebu ngatur konten kanggo sampeyan.

Apa kita nyampekno informasi apa wae kanggo pihak luar?

Kita ora ngedol, perdagangan, utawa nransfer informasi pribadi sampeyan menyang pihak njaba. Kita uga bisa ngeculake informasi sampeyan nalika kita yakin yen release cocok kanggo tundhuk karo hukum, ngetrapake kabijakan situs, utawa nglindhungi hak, properti, utawa safety kita utawa wong liya.

Kadhangkala, miturut kawicaksanan kita, kita bisa uga kalebu utawa nawakake produk utawa layanan pihak katelu ing situs web kita. Situs pihak katelu iki duwe kabijakan privasi sing kapisah lan mandiri. Mulane kita ora duwe tanggung jawab utawa tanggung jawab kanggo isi lan aktivitas saka situs disambung iki. Nanging, kita ngupaya kanggo nglindhungi integritas situs kita lan nampa umpan balik babagan situs kasebut.

Statement On Cookies

Nalika sampeyan ngunjungi situs web kita nggunakake cookie. Cookie ngidini kita ngenali komputer utawa piranti sing sampeyan gunakake kanggo ngakses situs web kita - nanging ora bakal mengaruhi pengalaman pangguna. Situs web iki nggunakake cookie "terus-terusan". Cookie mbantu kita nyimpen sawetara data situs web ing piranti, sing mbantu situs kasebut mbukak kanthi cepet ing sesi berturut-turut.

log Files

Kaya umume situs web liyane, kita ngumpulake lan nggunakake data sing ana ing file log. Informasi ing file log kalebu alamat IP (protokol internet), ISP (panyedhiya layanan internet), browser sing digunakake kanggo ngunjungi situs kita (kayata Chrome utawa Firefox), wektu sampeyan ngunjungi situs kita lan kaca sing dibukak. saindhenging situs kita.

Cookies lan Beacons

Kita nggunakake cookie kanggo nyimpen informasi, kayata preferensi pribadi nalika sampeyan ngunjungi situs kita. Iki bisa kalebu mung nuduhake sampeyan popup yen ing kunjungan, utawa kemampuan kanggo mlebet sawetara fitur kita, kayata forum.

Kita uga nggunakake pariwara pihak katelu ing gocoding.org kanggo ndhukung situs kita. Sawetara pengiklan iki bisa nggunakake teknologi kayata cookie lan suar web nalika padha ngiklanake ing situs kita, sing uga bakal ngirim informasi kasebut (kayata Google liwat program Google AdSense) kalebu alamat IP sampeyan, ISP sampeyan, browser sing digunakake. ngunjungi situs kita, lan ing sawetara kasus, apa sampeyan wis nginstal Flash. Iki umume digunakake kanggo tujuan geotargeting utawa nuduhake iklan tartamtu adhedhasar situs tartamtu sing dibukak.

Panggunaan cookie kanggo Analytics

Kita nggunakake Google Analytics kanggo nganalisa panggunaan situs web iki. Google Analytics ngasilake statistik lan informasi liyane babagan panggunaan situs web kanthi cookie, sing disimpen ing komputer pangguna. Informasi sing digawe ana hubungane karo situs web kita digunakake kanggo nggawe laporan babagan panggunaan situs web kasebut. Google bakal nyimpen informasi iki. Googlekabijakan privasi kasedhiya kene.

Gocoding.org nggunakake solusi pariwara pihak katelu kanggo nyedhiyakake iklan nalika sampeyan ngunjungi situs web kita. Perusahaan kasebut bisa uga nggunakake informasi, ora kalebu jeneng, alamat, alamat email, utawa nomer telpon, babagan kunjungan sampeyan menyang situs iki lan situs web liyane kanggo nyedhiyakake pariwara babagan barang lan layanan sing sampeyan minati.

Browsing iki situs lan nggunakake informasi sing dituduhake ing kene kanthi jelas nuduhake yen sampeyan nrima sing kasebut ing ndhuwur kawicaksanan. Mangga aran free kanggo Hubungi kita kanggo pitakonan utawa uneg-uneg babagan privasi:

DoubleClick cookie DART

Kita uga bisa nggunakake cookie DART kanggo nglayani iklan liwat DoubleClick Google, sing nyelehake cookie ing komputer nalika sampeyan browsing web lan ngunjungi situs nggunakake iklan DoubleClick (kalebu sawetara iklan Google AdSense).

Cookie iki digunakake kanggo nyedhiyakake iklan khusus kanggo sampeyan lan kapentingan sampeyan ("penargetan adhedhasar kapentingan"). Iklan sing disedhiyakake bakal ditargetake adhedhasar riwayat telusuran sadurunge. DART nggunakake "informasi non-pribadi". Ora nglacak informasi pribadhi babagan sampeyan, kayata jeneng, alamat email, alamat fisik, nomer telpon, nomer jaminan sosial, nomer rekening bank utawa nomer kertu kredit. Sampeyan bisa milih metu saka iklan iki ing kabeh situs nggunakake iklan iki kanthi ngunjungi situs iki.

Sampeyan bisa milih kanggo mateni utawa mateni cookie utawa cookie pihak katelu ing setelan browser, utawa kanthi ngatur pilihan ing program kayata Norton Internet Security. Nanging, iki bisa mengaruhi sampeyan bisa sesambungan karo situs uga situs web liyane. Iki bisa uga kalebu ora bisa mlebu ing layanan utawa program, kayata mlebu ing forum utawa akun.

Mbusak cookie ora ateges sampeyan kanthi permanen milih metu saka program iklan. Kajaba sampeyan duwe setelan sing ora ngidini cookie, sabanjure sampeyan ngunjungi situs sing nglakoni iklan, cookie anyar bakal ditambahake.

Informasi Kontak
www.gocoding.org
gocodingorg@gmail.com

Dianyari pungkasan: 29 Maret 2019

Pengarang