Salesforce Navigasi Setup

Pambuka

Kita nggunakake persiyapan Salesforce kanggo ngatur, ngatur lan ndhukung org sampeyan. Sampeyan bisa nemokake kabeh sing dibutuhake saka A nganti Z ing area persiyapan. Ngerti carane navigasi Setup lan nemokake apa sing sampeyan butuhake bisa dianggep minangka steppingstone sampeyan menyang Salesforce. Setup kasedhiya ing Salesforce Classic lan Lightning Experience, nanging saiki mung fokus ing Lightning Experience.

Carane tekan Setup Home

Iku gampang kaya iki, temokake lambang gear ing pojok tengen ndhuwur org sampeyan, banjur klik kanggo nemokake menu gulung mudhun karo Setup sing kasedhiya mung kanthi klik. Hore! Kita wis selangkah luwih cedhak karo persiyapan navigasi.

Navigasi Setup

Saiki kita mung ngeklik 'Setup', kita diarahake menyang Setup Home. Iku bisa uga katon intimidating nanging mugi kula break mudhun kanggo sampeyan. Area Persiyapan Salesforce utamane duwe 3 komponen kaya sing dituduhake ing gambar ing ngisor iki.

Deskripsi antarmuka pangguna grafis digawe kanthi otomatis

  1. Manajer Objek – Sampeyan bisa nemokake kabeh obyek standar lan adat ing org ing Object Manager. Sampeyan bisa ndeleng lan ngatur obyek ing kene.
  2. Menu Persiyapan - Menehi kabeh sing dibutuhake saka ngatur pangguna nganti ndeleng Info Perusahaan kabeh sing kasedhiya kanthi mung ngetik menyang menu Temokake Cepet supaya luwih cepet! Menu uga nduweni pranala cepet menyang kabeh sing perlu. Dadi tinimbang ngetik menyang menu golek cepet, sampeyan bisa tansah nggedhekake menu cocok kanggo nemokake apa sing perlu, yen sampeyan ngerti ngendi kanggo katon. Aku tansah luwih seneng mantan sanadyan, njaluk proyek rampung luwih cepet!
  3. Jendela Utama – Ing kene sampeyan bisa ndeleng apa sing lagi digarap, ing gambar ing ndhuwur sampeyan bisa ndeleng kaca ngarep Setup.

Menu Persiyapan

Yen sampeyan narik kawigaten, sampeyan bisa uga wis ngelingi yen Menu Setup duwe telung kategori utama - Administrasi, Alat Platform, lan Setelan.

administrasi – Iki ngendi sampeyan ngatur pangguna lan data, kabeh saka nambah pangguna anyar kanggo ngimpor / ekspor data njupuk Panggonan kene. Sampeyan bisa nambah pangguna, beku utawa mateni pangguna, nggawe set ijin, ngatur pangguna, ngimpor / ngekspor data, lan ngatur / ngatur template email, kanggo sawetara jeneng.

Piranti Platform - Bagean iki gegayutan karo umume kustomisasi, konfigurasi, lan fitur pangembangan sing bisa ditindakake ing Platform Salesforce. Sampeyan bisa nggawe aplikasi, ngowahi antarmuka pangguna, nindakake otomatisasi proses lan liya-liyane ing kene.

Setelan - Utamane ngemot informasi perusahaan lan keamanan organisasi sampeyan. Sampeyan bisa ndeleng lan ngatur Informasi Perusahaan, Jam Bisnis, pemeriksaan Kesehatan lan liya-liyane ing Setelan.

Ninggalake komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.