SAP ABAP RAP CRUD operasi

by | Aug 24, 2021 | ABAP RAP

Home » SAP » ABAP » ABAP RAP » SAP ABAP RAP CRUD operasi

Pambuka - kirim iki minangka bagéan saka SAP ABAP RAP seri.

Pambuka

Kanggo ngaktifake operasi CRUD ing skenario sing dikelola SAP ABAP RAP, sampeyan kudu ngaktifake prilaku transaksi ing Definisi Perilaku. Ora perlu ngleksanakake operasi CRUD kanthi eksplisit ing kelas implementasi prilaku, kerangka RAP dhewe nangani iki.

Langkah-langkah kanggo ngaktifake CRUD ing skenario RAP Managed

  1. Nggawe tampilan CDS
  2. Nggawe Definisi Perilaku
  3. Aktifake prilaku transaksional Obyek Bisnis lan aktifake.
  4. Tes nggunakake EML (Entity Manipulation Language)

Nggawe tampilan CDS

prosedur

  1. Klik-tengen ing paket
  2. Pindhah menyang Anyar >> Obyek Repositori Liyane >> Layanan Data Inti >> Definisi Data
  3. Nyedhiyakake rincian (Jeneng, Katrangan).
  4. Pilih Sabanjure lan wenehake nomer Panjaluk Transportasi.
  5. Pilih Rampung.

Tampilan antarmuka SAP RAP

Nggawe Definisi Perilaku

prosedur

  1. Klik-tengen ing tampilan CDS root
  2. Pilih New Behavior Definition
  3. Nyedhiyakake rincian (Jeneng, Katrangan).
  4. Pilih Sabanjure lan wenehake nomer Panjaluk Transportasi.
  5. Pilih Rampung.

Nggawe Definisi Perilaku

Aktifake prilaku transaksional lan aktifake

Nambah prilaku transaksional ing Definition Behavior

Tes nggunakake EML

Ing Report, ngleksanakake statement EML kanggo nyoba operasi CRUD

Pengarang

0 Komentar

Kirim Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Pengarang