Pitakonan Wawancara SAP ABAP RAP

by | Muga 17, 2022 | Interview, Pitakonan Wawancara SAP

Home » SAP » Pitakonan Wawancara SAP » Pitakonan Wawancara SAP ABAP RAP

Pambuka

RAP ing SAP ABAP RAP singkatan saka RESTful Application Programming Model. Sadurunge kita miwiti karo Pitakonan Wawancara SAP ABAP RAP, ayo padha ngerti apa artikel iki.

Awit kita ngerti Aplikasi SAP Fiori adhedhasar model pemrograman SAP ABAP sing nyedhiyakake keluwesan lan pemodelan efisien, uga ora nduweni kritéria tartamtu kaya kesederhanaan. Ing kene model RAP yaiku sing bisa ngatasi kabeh cacat. Model iki nyedhiyakake pendekatan intrinsik kanggo mbangun aplikasi basis SAP Fiori sing cukup dioptimalake kanggo S / 4 HANA. Aplikasi kasebut bisa mbukak ing papan lan uga ing awan.

Model pemrograman RAP iki nggunakake metodologi pemrograman ABAP. Iku nggunakake ing ngisor iki:

  1. ADT: Alat Pangembangan ABAP ing Eclipse. Iki digunakake kanggo ngembangake tugas.
  2. CDS: Layanan Data Inti ing Eclipse. Iki digunakake kanggo implementasine lapisan obyek bisnis.
  3. Kerangka Anyar: Iki digunakake kanggo nangani logika bisnis.

Artikel iki bakal ngrembug kabeh jinis pitakonan wawancara sing ditakoni para pewawancara sajrone proses pemilihan. Sadurunge miwiti pitakonan wawancara, bukak Kursus SAP ABAP RAP kene.

Pitakonan Wawancara SAP ABAP RAP dhasar

  1. Apa SAP ABAP RAP?
  2. Apa gunane SAP ABAP RAP?
  3. Nerangake Modernisasi karo RAP?
  4. Sebutna platform ing ngendi RAP kasedhiya?
  5. Sebutna skenario end-to-end sing bisa dikembangake nganggo RAP?
  6. Jinis layanan apa sing bisa dikembangake nggunakake RAP?
  7. Kepiye model RAP luwih apik tinimbang model pemrograman sadurunge?
  8. Apa BOPF?
  9. Apa BOPF minangka bagéan saka RAP?
  10. Kepiye carane miwiti RAP?
  11. Apa bisa nggunakake RAP ing piranti lunak SAP standar?
  12. Informasi apa sing kasedhiya ing roadmap RAP?
  13. Ing endi pangguna bisa nemokake fitur paling anyar kanggo RAP?
  14. Kepiye proses ngembangake aplikasi SAP Fiori nggunakake RAP?
  15. Kepiye carane kita njaga semantik UI nalika mbangun aplikasi unsur SAP Fiori nggunakake RAP?
  16. Marang prosedur testing kode?
  17. Sebutake piranti lunak sing digunakake kanggo nyedhiyakake dokumentasi kanggo unsur kode ing kode sumber ABAP?
  18. Kepiye carane ngatasi masalah aplikasi SAP ABAP RAP?
  19. Kepiye carane nggawe aplikasi PoC nganggo RAP?
  20. Apa sampeyan wis ngalami proyek ing Github sing ana gandhengane karo SAP ABAP RAP?
  21. Apa tegese 'REST'? Nerangke?
  22. Sebutake telung lapisan utama Aplikasi ABAP RESTful?
  23. Netepake 'Stateless.'
  24. Sebutake jinis Tampilan CDS sing umum digunakake?
  25. Nerangake Obyek Bisnis ing Model Pemrograman ABAP RESTful?

Pitakonan Wawancara SAP ABAP RAP tingkat lanjut

  1. Nerangke SAP RAP Arsitektur.
  2. Mbedakake antarane SAP ABAP lan SAP RAP.
  3. Mbedakake antarane SAP BOPF lan SAP RAP.
  4. Mbedakake antarane ABAP ing Cloud lan SAP RAP.
  5. Mbedakake antarane SAP CAP lan SAP ABAP RAP.
  6. Netepake konsep Obyek Bisnis.
  7. Netepake konsep RAP runtime.
  8. Beda antarane RAP Ngatur lan RAP Ora Ngatur.
  9. Kepiye cara nggunakake SAP Entity Manipulation Language (EML) kanggo ngontrol prilaku obyek bisnis ing SAP ABAP RAP?
  10. Kepiye carane ngembangake OData nggunakake SAP ABAP RAP?

Pengarang

0 Komentar

Kirim Komentar

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.

Pengarang