Ing kursus iki, kita bakal sinau babagan Azure DevOps, nggawe pipeline CICD lan SAP Cloud Deployment nggunakake Azure
TopikKategori
Opsi SAP Cloud Hosting sing beda karo mbandhingakeSAP ing Azure
Jinis SAP ing Proyek AzureSAP ing Azure
Fase SAP ing Proyek AzureSAP ing Azure
Ukuran kanggo SAP ing Proyek AzureSAP ing Azure
SAP ing Azure Migration JourneySAP ing Azure
SAP ing Azure Greenfield JourneySAP ing Azure
Pilihan kanggo Deploying SAP ing AzureSAP ing Azure
Penyebaran menyang Azure saka SAP Cloud Appliance Library (CAL) PortalSAP ing Azure
Ringkesan Azure DevOps DevOps Azure
Azure Pipelines Ringkesan DevOps Azure
Ringkesan SAP Cloud Platform SAP Cloud Platform
Repositori Azure lan Cabang DevOps Azure
Azure Pipeline Setup – Mbangun (Integrasi Terus-terusan) DevOps Azure
Azure Pipeline Setup – Rilis (Panyebaran Terus-terusan) DevOps Azure
Debugging Kasalahan ing Azure DevOps Azure
Pitakonan Wawancara Azure DevOps DevOps Azure