Silabus SAP UI5

Pambuka

Sugeng rawuh ing tutorial lengkap babagan pangembangan SAP UI5. Ing kursus iki, sampeyan bakal sinau babagan nggunakake SAP UI5 kanggo nggawe antarmuka pangguna sing menarik lan interaktif kanggo aplikasi perusahaan. Sampeyan bakal miwiti kanthi ngerti dhasar SAP UI5, kalebu sintaks lan kontrol, banjur nerusake kanggo nguwasani konsep lanjut kayata tata letak, rute, model, lan binding. Instruktur ahli bakal nuntun sampeyan ing proses nggawe lan nggarap formulir, tabel, grafik, lan grafik, uga ngetrapake fitur internasionalisasi lan aksesibilitas. Kajaba iku, sampeyan bakal sinau praktik paling apik kanggo debugging, optimasi kinerja, lan cara nggunakake alat pangembangan kaya Web IDE lan Fiori Launchpad. Ing kursus iki, sampeyan uga bakal sinau carane nggabungake aplikasi UI5 karo sistem backend kaya layanan OData, sistem SAP liyane lan sistem eksternal. Lan pungkasane, sampeyan bakal sinau babagan cara nyebarake lan nyoba aplikasi sampeyan, uga cara ngembangake aplikasi UI5 sing dioptimalake kanggo seluler. Ing pungkasan kursus iki, sampeyan bakal duwe katrampilan lan kawruh kanggo nggawe aplikasi perusahaan sing berkualitas tinggi lan ramah pangguna nggunakake SAP UI5. Gabung karo kita dina iki lan njupuk langkah pisanan kanggo dadi pangembang SAP UI5.

Silabus SAP UI5

Iki minangka silabus tutorial potensial kanggo kursus ing SAP UI5:

Modul 1: Pambuka kanggo SAP UI5

  • Ringkesan SAP UI5 lan peran ing sistem SAP
  • Ngerteni arsitektur sistem SAP
  • Nyetel lingkungan pangembangan

Modul 2: Sintaksis UI5 lan Konsep Dasar

  • Ngerteni sintaks UI5 lan jinis data
  • Nggarap kontrol lan perpustakaan UI5
  • Ngleksanakake tata letak lan rute UI5

Modul 3: Pemrograman UI5

  • Nggawe lan nggarap model lan binding UI5
  • Ngleksanakake acara lan tumindak UI5
  • Nggawe lan nggarap formulir lan tabel UI5

Modul 4: Advanced UI5

  • Nggarap tema UI5 lan gaya khusus
  • Implementasi internasionalisasi lan aksesibilitas
  • Nggawe lan nggarap grafik lan grafik UI5

Modul 5: Debugging UI5 lan Optimasi Kinerja

  • Debugging kode UI5 ​​nggunakake alat pangembangan
  • Nganalisis lan ngoptimalake kinerja aplikasi UI5

Modul 6: Piranti Pangembangan UI5

  • Pambuka kanggo UI5 Development Tools
  • Nggawe lan nggarap proyek UI5 ing IDE Web
  • Nggawe lan nggarap aplikasi UI5 ing Fiori Launchpad

Modul 7: Studi Kasus

  • Pasinaon kasus kanthi tangan ing ngendi siswa bakal ngetrapake skenario nyata nggunakake SAP UI5.

Modul 8: Integrasi karo sistem Backend

  • Nggunakake layanan OData ing SAP UI5
  • Nggawe lan nggunakake layanan OData khusus
  • Nyambung menyang sistem SAP liyane lan sistem eksternal

Modul 9: Deploying lan Testing

  • Nyiapake proyek kanggo penyebaran
  • Nyebarake proyek menyang awan utawa ing papan
  • Nguji lan debugging aplikasi

Modul 10: Pangembangan Mobile karo SAP UI5

  • Nggawe aplikasi UI5 sing dioptimalake kanggo seluler
  • Nggarap plugin Cordova lan Kapsel
  • Ngleksanakake kemampuan offline

Wigati dimangerteni manawa iki mung conto silabus potensial, silabus nyata bakal beda-beda adhedhasar kursus lan pilihan instruktur.

Ngendi sinau SAP UI5?

Sampeyan bisa sinau SAP UI5 kene.

Pengarang


komentar

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.