Ing tutorial iki, kita bakal sinau babagan SAP Financial Accounting (SAP FI)
TopikKategori
Apa SAP FICO?Dasar
Subkomponen SAP FIDasar
Integrasi SAP FIDasar
Bedane SAP FICO lan S4 HANA FinanceDasar
SAP FI - Bagan AkunLedger Umum
Ledger Umum (GL) Posting ing gaji - SAP PCP0 & PC00_M99_CIPELedger Umum
SAP FI - Akun G/L Nggawe, Tampilan, Busak lan BlokirLedger Umum
SAP FI - Akun Entuk sing disimpenLedger Umum
Versi Laporan Keuangan ing SAPLedger Umum
Cara Netepake Jinis Dokumen lan Rentang Nomer ing SAP FICOLedger Umum
Carane Netepake Field Status Varian Field Status Group ing SAPLedger Umum
Carane Netepake Varian Periode Posting ing SAPLedger Umum
Carane Mbukak lan Nutup Periode ing Posting Periode Varian ing SAPLedger Umum
Carane nindakake Entri Jurnal Posting FB50 ing SAPLedger Umum