SAP SD

Ing tutorial iki kita bakal sinau babagan SAP Sales and Distribution (SAP SD). Sampeyan bisa sinau kabeh modul liyane kene.
TopikKategori
Data MasterDasar
Urutan kanggo siklus awis- InquiryDasar
KutipanDasar
Enquiry - Tangan ingDasar
Sales OrderDasar
deliveryDasar
Picking, Packing, PGIDasar
invoiceDasar

Pengarang