Sarat lan Ketentuan

Ing ngisor iki ana Sarat lan Ketentuan kanggo nggunakake www.gocoding.org. Mangga waca iki kanthi teliti. Yen sampeyan kudu ngubungi kita babagan aspek apa wae saka syarat-syarat panggunaan situs web ing ngisor iki, hubungi kita ing alamat email ing ngisor iki - gocodingorg@gmail.com.

Kanthi ngakses isi www.gocoding.org (sabanjure diarani minangka situs web ) sampeyan setuju karo syarat lan kahanan sing ditetepake ing kene lan uga nampa kita Kebijakan Privasi. Yen sampeyan ora setuju karo syarat lan kahanan sampeyan ora kudu terus nggunakake situs web lan langsung ninggalake.

Sampeyan setuju yen ora nggunakake situs web kanthi tujuan sing ilegal lan bakal ngormati kabeh undang-undang lan peraturan sing ditrapake.

Sampeyan setuju ora nggunakake situs web kanthi cara sing bisa ngrusak kinerja, ngrusak utawa ngapusi konten utawa informasi sing kasedhiya ing situs web utawa nyuda fungsi situs web sakabèhé.

Sampeyan setuju supaya ora kompromi keamanan situs web utawa nyoba entuk akses menyang wilayah sing aman ing situs web utawa nyoba ngakses informasi sensitif sing bisa dipercaya ana ing situs web utawa server sing di-host.

Sampeyan setuju kanggo tanggung jawab penuh kanggo pratelan, biaya, kerugian, tanggung jawab, biaya kalebu biaya legal sing ditindakake dening kita amarga ana pelanggaran syarat lan syarat ing perjanjian iki lan sampeyan bakal setuju yen sampeyan terus nggunakake situs web.

Reproduksi, distribusi ing sembarang cara apa online utawa offline strictly dilarang. Karya ing situs web lan gambar, logo, teks lan informasi liyane minangka properti saka www.gocoding.org ( kajaba nyatakake).

Nolak tanggung jawab

Sanajan kita ngupayakake akurat banget ing informasi sing ditampilake ing situs iki lan nyoba supaya bisa dianyari, ing sawetara kasus, sawetara informasi sing ditemokake ing situs web iki bisa uga ketinggalan jaman.

www.gocoding.org duwe hak kanggo nggawe modifikasi utawa koreksi informasi sing ditemokake ing situs web kapan wae tanpa ana kabar.

Owahi Syarat lan Ketentuan Penggunaan

Kita duwe hak kanggo nggawe pangowahan lan revisi Syarat lan Ketentuan panggunaan sing kasebut ing ndhuwur.

Dianyari pungkasan: 29-03-2019

Pengarang