Tabel Buffering ing SAP ABAP

Tabel Buffering ing SAP ABAP

Sadurunge kita miwiti karo "Tabel Buffering ing SAP ABAP". Ayo kita njupuk conto umum. Apa sampeyan wis tau nggunakake YouTube? Lan, apa sampeyan wis nate buffer video sadurunge nonton?

Yen YA, sampeyan wis duwe gagasan Buffering.

Lan Yen ora, pindhah menyang YouTube lan ngaso video, iku bakal mbukak (Buffer iku). Dadi ing skenario iki, video YouTube dimuat ing Browser / Aplikasi lan nalika sampeyan muter, iku ora mbukak maneh saka Server YouTube nanging langsung muter saka Buffer saka Server Aplikasi.

Kanthi cara iki sampeyan ngirit wektu lan duwe pengalaman sing luwih apik. Konsep Buffering iki uga digunakake dening Tabel ABAP lan diarani Tabel Buffering ing SAP ABAP.

Definition

Tabel Buffering ing SAP ABAP punika konsep ing ABAP Tabel kanggo nambah kinerja (10 kanggo 100 kaping) lan nyuda wektu Processing (ngakses) Tabel.

Buffer minangka antarmuka antarane lapisan Database lan lapisan Aplikasi. Lapisan Aplikasi komunikasi karo Buffer lan Buffer komunikasi karo lapisan Database lan kosok balene.

Tabel Buffering ing SAP ABAP

*CATETAN: Antarmuka Database nemtokake manawa Data ana ing buffer utawa ora. Yen ora, njupuk data saka database lan uga nyelarasake Buffer.

Nggunakake Buffer ing Tabel

Langkah 01: Pilih siji tombol radio saka Ijin Buffering.

ijin Description
Buffering ora diijini Iki minangka nilai standar. Iki kanggo tabel Transaksi sing data kerep diganti
Buffering diijini nanging dipateni Buffer diidini nanging dipateni lan bisa diuripake kapan wae miturut kabutuhan pelanggan
Buffering diuripake Buffering diijini. Ing kasus iki kita kudu nyedhiyani jinis Buffering.

 

Langkah 02: Pilih jinis buffering: Iki nemtokake data sing bakal dimuat lan kapan.

Tipe Buffering Description
Buffering Lengkap Sistem ngemot kabeh data menyang Buffer kapan wae rekaman tabel diakses.
Buffering Umum Nalika rekaman karo tombol Generik tartamtu diakses, kabeh cathetan liyane saka tombol Generik uga buffer.
Buffering rekaman tunggal Mung rekaman sing bener-bener diakses sing disangga.

 

Buffering Lengkap

Nalika Full Buffering digunakake banjur kabeh tabel buffered utawa ora ana cathetan bakal buffered. Nalika rekaman siji diakses, kabeh data / rekaman tabel kasebut buffer. Miturut Buffering tegese kabeh rekaman ana ing tabel buffer.

Nalika Gunakake Buffering Lengkap

  • Tabel luwih gedhe arang ditulis lan asring diwaca kaya Tabel Master, banjur kita kudu nggunakake Full Buffering.
  • Kanggo tabel cilik kaya ngatur tabel sing utamané diwaca.

Buffering Umum

Nalika Generic Buffering digunakake, kabeh cathetan karo tombol Generic buffered bebarengan.

*CATETAN:

  • Tombol Umum: Kombinasi tombol mung tombol tartamtu sing digunakake kanggo nyaring data saka tabel.
  • Kunci umum minangka bagéan saka kunci Primary.
  • Kabeh tombol Umum kudu kasebut ing WHERE kondisi SELECT statement digunakake Buffer bypassed lan data diwaca saka Database.

Nalika Gunakake Buffering Umum

  • Nalika mung Area Umum tartamtu sing dibutuhake.
  • Kanggo Tabel Khusus Klien, kolom Klien minangka kunci Umum.
  • Kanggo Tabel Spesifik Basa, Kunci Umum kalebu tombol Basa.

Single-Rekor Buffering

Kabeh Data sing wis diakses bakal disangga lan ora ana liyane.

Nalika Gunakake Buffering Rekam Tunggal

  • Tabel ing ngendi mung sawetara cathetan sing diakses

Carane Bypass Buffer

Kanthi nggunakake BYPASSING BUFFER kita bisa ngliwati buffer lan maca langsung saka database.

PILIH * FROM ING TABEL BYPASSING BUFFER.

 

 

Komentar siji

Ninggalake komentar

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.