Tutorial Admin SalesForce

Ing kursus iki, kita bakal sinau dhasar Admin SalesForce.
TopikKategori
Apa iku CRMDasar
Apa SalesforceDasar
CRM Tradisional vs SalesForce CRMDasar
SAP CRM vs SalesForceDasar
Bedane Antarane Salesforce CRM lan Dynamic CRMDasar
Apa iku Salesforce Admin (Administrator)?Dasar
Apa ruang lingkup kanggo Administrator Salesforce minangka karir?Dasar
Kepiye Dadi Administrator Salesforce?Dasar
Apa tanggung jawab Administrator Salesforce?Dasar
Napa Sinau Salesforce?Dasar
Napa Salesforce Entuk Popularitas?Dasar
Lisensi SalesforceDasar
Arsitektur SalesforceDasar
Produk SalesforceDasar
Lingkungan SalesforceDasar
Salesforce Navigasi SetupDasar
Terminologi SalesforceDasar
Ngerti Platform Salesforce kanggo Adminplatform
Gunakake Kasus kanggo Platform Salesforceplatform
Salesforce AppExchangeAppExchange
Instal App saka AppExchangeAppExchange
Ngerti Platform AppExchangeAppExchange
Cara Nyambung lan Kontribusi menyang Komunitas AppExchangeAppExchange
Obyek Custom & Standar ing SalesforcePemodelan & Manajemen Data
Hubungan Obyek ing SalesforcePemodelan & Manajemen Data
Tukang Skema ing SalesforcePemodelan & Manajemen Data
Manajemen Data ing SalesforcePemodelan & Manajemen Data
Cara Nggawe Org ing SalesforceKustomisasi Pengalaman Kilat
Cara Nggawe lan Ngatur Aplikasi LightningKustomisasi Pengalaman Kilat
Cara Nggawe lan Ngatur Tampilan DhaptarKustomisasi Pengalaman Kilat
Cara Ngatur Sorotan Rekam nganggo Tata Letak KompakKustomisasi Pengalaman Kilat
Cara Ngatur Rincian Rekam nganggo Tata Letak KacaKustomisasi Pengalaman Kilat
Carane Nggawe Tombol Custom lan LinkKustomisasi Pengalaman Kilat
Cara nambah Tindakan Cepet kanggo PanggunaKustomisasi Pengalaman Kilat
Aplikasi Mobile SalesforceKustomisasi Pengalaman Kilat
Cara Ngatur Bar Navigasi Aplikasi Mobile Salesforce lan MenuKustomisasi Pengalaman Kilat
Cara Nggawe Tindakan Cepet Global ing Aplikasi Seluler SalesforceKustomisasi Pengalaman Kilat
Cara Nggawe Tindakan Cepet Khusus Obyek ing Aplikasi Seluler SalesforceKustomisasi Pengalaman Kilat
Cara Ngatur Tata Letak Kompak ing Aplikasi Seluler SalesforceKustomisasi Pengalaman Kilat
Keterlibatan pangguna ing SalesforceKeterlibatan, Laporan & Dashboard
Laporan lan Dashboard ing Pengalaman KilatKeterlibatan, Laporan & Dashboard
Carane Nggawe Laporan karo Report Builder ing Pengalaman KilatKeterlibatan, Laporan & Dashboard
Cara Format Laporan ing Pengalaman KilatKeterlibatan, Laporan & Dashboard
Cara Visualisasi Data nganggo Pembangun Dashboard LightningKeterlibatan, Laporan & Dashboard
Cara Ngowahi Laporan lan Dashboard nggunakake AppExchangeKeterlibatan, Laporan & Dashboard
Bidang Formula ing SalesforceFormula lan Validasi
Lapangan Ringkesan Roll-Up ing SalesforceFormula lan Validasi
Aturan Validasi ing SalesforceFormula lan Validasi
Logika Dasar ing Rumus kothak centhang saka SalesforceFormula lan Validasi
Nomer, Mata Uang, lan Persentase ing Formula SalesforceFormula lan Validasi
Formula Tanggal, Tanggal/Wektu, lan Wektu SalesforceFormula lan Validasi
Picklists ing Formula SalesforceFormula lan Validasi
Formula Teks ing SalesforceFormula lan Validasi
Formula Lanjut ing SalesforceFormula lan Validasi
Ngatasi Masalah Kesalahan Formula ing SalesforceFormula lan Validasi
Keamanan Data ing SalesforceKeamanan data
Cara Ngontrol Akses menyang Org ing SalesforceKeamanan data
Cara Ngontrol Akses menyang Obyek ing SalesforceKeamanan data
Cara Ngontrol Akses menyang Lapangan ing SalesforceKeamanan data
Cara Ngontrol Akses menyang Rekam ing SalesforceKeamanan data
Cara Nggawe Hierarki Peran ing SalesforceKeamanan data
Cara Netepake Aturan Enggo bareng ing SalesforceKeamanan data
Picklist ing SalesforceDhaptar pilihan
Cara Nggawe Aplikasi Kotak Saran ing SalesforceKothak Saran
Alat Otomasi ing SalesforceAlur Salesforce
Cara Ngotomatisasi Proses Bisnis nggunakake Pembangun Proses ing SalesforceAlur Salesforce
Cara Nuntun Pangguna liwat Proses Bisnis nggunakake Flow Builder ing SalesforceAlur Salesforce
Proses persetujuan ing SalesforceAlur Salesforce
Layanan Eksternal ing SalesforceLayanan njaba
Carane Mbangun Aplikasi Battle Station ing SalesforceAplikasi Battle Station
Salesforce Mobile App RolloutApp Mobile
Ngawasi Acara ing SalesforceNgawasi acara
File Log Acara Kueri ing SalesforceNgawasi acara
Unduh lan Visualisasi File Log Acara ing SalesforceNgawasi acara
Setelan Regional ing SalesforceSetelan Org Company-Wide ing Salesforce
Setelan Mata Uang Multiple ing SalesforceSetelan Org Company-Wide ing Salesforce
Deskripsi Pekerjaan SalesForceInterview
Kuis SalesForceInterview
Pitakonan Wawancara SalesforceInterview

Pengarang