Apa Akun Uji Coba gratis Platform Teknologi Bisnis SAP?

Pambuka – Iki kiriman minangka bagéan saka Platform Teknologi Bisnis SAP (SAP BTP) seri.

Pambuka

Teknologi bisnis SAP minangka aplikasi sing diadegake kanthi teknologi kanggo kabeh aplikasi SAP kanggo pangguna ing saindenging jagad. Uga nyedhiyakake platform kanggo kabeh perusahaan cerdas. Liwat platform iki, para pelanggan diwenehi ketangkasan, inovasi terus-terusan, lan nilai bisnis kanggo pangguna liwat proses integrasi. Pangguna teknologi SAP diwenehi pilihan data kanggo nilai lan pilihan ekstensibilitas kabeh pangguna SAP lan layanan aplikasi pihak katelu lan nyedhiyakake aset data kasebut. Teknologi kasebut bisa digunakake kanggo pangembangan lan wutah bisnis lan menehi platform sing bisa makili bisnis lan mbantu tuwuh lan berkembang. Teknologi kasebut minangka sumber sing bisa dipercaya lan dipercaya sing bisa digunakake kanthi efisien. Ing kene kita bakal sinau babagan akun tanpa teknologi bisnis SAP lan layanan sing paling dhuwur.

Apa akun bebas teknologi bisnis SAP?

Nyedhiyakake layanan nyoba kanggo pangguna lan layanan bayar-as-you-go. Iki uga nyedhiyakake layanan akun CPEA kanggo mitra, pangembang individu, lan pelanggan. Wis siji layanan apik pinunjul kanggo pangguna padha bisa operate akun SAP kanggo free tanpa watesan saka daya kanggo saben wektu. Akun kasebut mbantu pangguna nganyarke versi menyang tingkat sabanjure, sing bisa kanthi gampang nganyarke menyang versi mbayar nalika nemokake sumber sing bisa digunakake. Akun sing digawe ing layanan SAP ngidini pangguna kanggo nyimpen data lan duwe ing kono kanggo dangu. Layanan iki bakal ngidini pangguna mindhah data menyang produksi kanthi cepet lan apik. Ora kaya layanan liyane, ngidini pangguna duwe akun uji coba luwih saka 1 taun.

Layanan ndhuwur ing akun nyoba gratis?

1. Durasi dawa

Iki ngidini pangguna ngakses layanan uji coba gratis sajrone 365 dina. Ing layanan liyane, dheweke mung nyedhiyakake uji coba sajrone sewulan utawa rong wulan. Dadi, ing kene pangguna entuk luwih akeh wektu kanggo marem.

2. Jelajahi fungsi utama

Ing akun uji coba, pangguna bisa kanthi gampang njelajah fungsi penting teknologi SAP, sing tegese sampeyan bisa kanthi gampang duwe akses kanggo njelajah manajemen SAP lan sumber liyane. Yen sampeyan nemokake iku produktif, banjur pangguna bisa duwe akun premium.

3. Lumbung

Ing layanan Trail, pangguna bisa gampang ngakses panyimpenan papat GB, kang padha bisa ngluwihi nganti 8GB, lan uga menehi sepuluh total rute lan approx. Patang puluh layanan kanggo pangguna.

kesimpulan

Dadi, saiki kita bisa nyimpulake yen layanan sing disedhiyakake dening teknologi SAP ing akun gratis kasebut dipercaya banget kanggo pangguna, lan duwe setaun kanggo nggunakake. Iki menehi pangguna layanan bayar-as-sampeyan-go kanggo pangguna lan ing ngendi pangguna bisa nemokake sumber daya kanthi gampang, lan yen dheweke nemokake dheweke produktif kanggo karya lan pangembangane, mula bisa digunakake kanthi gampang kanggo tuwuh. Akun nyoba ngidini pangguna njelajah layanan manajemen penting, lan server liyane meh ora nyedhiyakake data kasebut. Layanan iki uga ngidini pangguna nyimpen data luwih suwe ing teknologi kasebut.

 

Pengarang


komentar

Ninggalake a Reply

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani *

Situs iki nggunakake Akismet kanggo ngurangi spam. Sinau babagan proses data sampeyan.