Изберете страница

Go Coding е број 1 SAP Outsourcing Company

& Бесплатен давател на курсеви SAP

РАЗВОЈ

Имаме тим од развивачи на Full stack кои можат да испорачаат развој во кој било SAP модул со помош на функционален тим и документи [обезбедени од клиентот].

РЕСУРСИРАЊЕ

Имаме базен на ресурси во развојот на SAP и основен простор.

КОРПОРАТИВНА ОБУКА

Имаме стручни тренери кои можат да покриваат различни технологии во SAP.

Ние сме тука да помогнеме!

12 + 14 =

ТЕХНОЛОГИИ ГИ ПОКРИВАМЕ

RUDE LABS е тука да ви помогне да го добиете најдобриот SAP-ресурс и да изградите компетентен тим. Ајде да работиме заедно!

Развој на ABAP

Од Core ABAP, до Object Oriented, нашите компетентни развивачи ќе ви помогнат да го дизајнирате вашиот RICEF (Извештаи, интерфејси, конверзии, подобрувања, формулари) вклучувајќи SAP OData за API услуги, поддржувајќи ги сите видови подобрувања.

ABAP CDS, BOPF и RAP развој

ABAP CDS, HANA CDS, AMDP, процедури, функција на табела. Преку консултантите можат да ви помогнат во сите овие развојни проекти. Ние сме компетентни со сите видови прегледи и шеми на ЦДС. Можеме да помогнеме во градењето на вашата апликација користејќи ABAP BOPF и ABAP RAP.

Развој на UI5/Fiori

Имаме компетентни програмери во проектот SAP UI5, Fiori, Extension користејќи WebIDE и SAP Business Application Studio (BAS). Ние ќе ви помогнеме да изградите апликации од нула, да се интегрирате користејќи платформа за бизнис технологија (BTP) и 

SAP CAPM и MTA Development

SAP MTA, CAPM, CDS на SAP BTP (Бизнис-технолошка платформа) со користење на задниот дел на NodeJS, распоредување, Azure Pipeline. Ние сме таму за да ви помогнеме во целата горенаведена технологија.

Развој на SAP BTP

Платформа за деловна технологија SAP за развој на апликации кои користат CAPM и распоредување на апликации користејќи Azure Pipeline и интеграција на различни SaaS услуги преку BTP.

Прелистајте ги нашите бесплатни курсеви

Блокчејн технологии

blockchain

Блокчејн е безбедна и доверлива технологија за бази на податоци од следната генерација. Во овој брз туторијал ќе ги научите основите и примерите од реалниот живот.

Лого за квантни компјутери

Квантен компјутер

Квантното пресметување е најновото пресметување кое ја нарушува информатичката технологија. Во овој брз туторијал ќе ги научите основите и примерот од реалниот живот.