Çfarë është Grok nga x.ai?

Hyrje Në peizazhin e inteligjencës artificiale, është shfaqur një pretendent i ri, i krijuar në ngjashmërinë e ikonës "Udhëzuesi i autostopit për galaktikën". Kjo AI, e njohur si Grok, është programuar jo vetëm për të dhënë përgjigje për një...

Kontrolli i Veprimit në SAP

Hyrje Në botën e gjerë të SAP, Action Control shërben si një mekanizëm për të automatizuar veprime specifike bazuar në kushte ose ngjarje të caktuara. Pavarësisht nëse bëhet fjalë për dërgimin e njoftimeve, ndryshimin e statusit të një porosie ose aktivizimin e flukseve të punës, Action Control luhet...
JIT hyrëse kundër daljes

JIT hyrëse kundër daljes

Hyrje A keni menduar ndonjëherë për vallëzimin e ndërlikuar të produkteve dhe materialeve që lëvizin brenda dhe jashtë një fabrike prodhimi? Nuk është vetëm një çështje e grumbullimit dhe dërgimit. Në botën e prodhimit Just-In-Time (JIT), fluksi është i mirë...
Gjithçka që duhet të dini rreth SAP ABAP New Syntax 7.5

Gjithçka që duhet të dini rreth SAP ABAP New Syntax 7.5

Hyrje Hej, entuziastë të kodit! I mbani mend ditët kur SAP ABAP ndjeu pak si të përpiqej të bisedonte duke përdorur një telefon rrotullues të vjetër? Epo, jo më! Me SAP ABAP 7.5, ne kemi hyrë në epokën e telefonave inteligjentë! (Mirë, jo fjalë për fjalë, por në kuptimin sintaksor.)...
Dallimi midis SAP ERP, SAP ByDesign dhe SAP Business One

Dallimi midis SAP ERP, SAP ByDesign dhe SAP Business One

Hyrje E keni gjetur ndonjëherë veten të humbur në labirintin e produkteve SAP? 🤔 Të gjithë kemi qenë atje. Sot, le të zbulojmë misterin pas SAP ERP, SAP ByDesign dhe SAP Business One. Në fund të këtij artikulli, ju do të jeni një ekspert! Çfarë është SAP ERP?...

Si të krijoni udhëzues prezantimi në SAP UI5

Hyrje Në aplikacionet moderne të ueb-it, garantimi që përdoruesit të kuptojnë dhe të lundrojnë në mënyrë efikase në ndërfaqe është thelbësore. Kjo bëhet veçanërisht jetike në platformat gjithëpërfshirëse si SAP UI5, ku funksionalitetet komplekse dhe ndërfaqet e drejtuara nga të dhënat janë ...