Salesforce Napigasi Setup

perkenalan

Kami nganggo setelan Salesforce pikeun ngaluyukeun, ngonpigurasikeun sareng ngadukung organisasi anjeun. Anjeun tiasa mendakan sadaya anu anjeun peryogikeun ti A dugi ka Z di daérah pangaturan. Nyaho kumaha cara napigasi Setup sareng milarian naon anu anjeun peryogikeun tiasa dianggap léngkah anjeun kana Salesforce. Setup sayogi boh dina Salesforce Classic sareng Lightning Experience, tapi urang ngan bakal fokus kana Lightning Experience pikeun ayeuna.

Kumaha carana ngahontal Setup Home

Éta saderhana sapertos kieu, panggihan ikon gear di pojok katuhu luhur org anjeun, teras klik dina éta pikeun milarian ménu turun-handap sareng Setup sayogi ngan ukur hiji klik. Horeeee! Kami saléngkah langkung caket kana nganapigasi setélan.

Napigasi Setup

Ayeuna urang ngan ngaklik 'Setup', urang nuju diarahkeun ka Setup Home. Ieu mungkin sigana intimidating tapi hayu atuh megatkeun eta turun pikeun anjeun. Wewengkon Setup Salesforce utamina ngagaduhan 3 komponén sapertos gambar di handap ieu nunjukkeun.

Antarbeungeut pangguna grapik Pedaran otomatis dihasilkeun

  1. Manajer Obyék - Anjeun tiasa mendakan sadaya objék standar sareng khusus dina organisasi anjeun dina Manajer Obyék. Anjeun tiasa ningali sareng ngaluyukeun objék anjeun di dieu.
  2. Menu Setup - Méré anjeun sadayana anu anjeun peryogikeun tina ngatur pangguna anjeun pikeun ningali Inpormasi Perusahaan sadayana sayogi ku ngan saukur ngetik kana ménu Milarian Gancang pikeun ngahontal langkung gancang! menu nu ogé boga tumbu gancang ka sagalana nu peryogi. Ku kituna tinimbang ngetikkeun kana menu gancang manggihan, Anjeun salawasna bisa dilegakeun menu luyu pikeun manggihan naon nu peryogi, lamun nyaho dimana néangan. Kuring sok resep anu baheula sanaos, damel padamelan langkung gancang!
  3. Jandéla Utama - Di dieu anjeun tiasa ningali naon anu anjeun damel ayeuna, dina gambar di luhur anjeun ningali halaman utama Setup.

Menu Setup

Upami éta katingali ku anjeun, anjeun panginten tiasa terang yén Menu Setup ngagaduhan tilu kategori utama - Administrasi, Alat Platform, sareng Setélan.

administrasi – Ieu dimana anjeun ngatur pamaké anjeun sarta data, sagalana ti nambahkeun pamaké anyar pikeun importing / ékspor data lumangsung di dieu. Anjeun tiasa nambihan pangguna, ngabekukeun atanapi nganonaktipkeun pangguna, nyiptakeun set idin, ngatur pangguna, ngimpor / ékspor data, sareng ngaropea / ngatur témplat email, pikeun sababaraha nami.

Alat Parabot - Bagian ieu nguruskeun kalolobaan kustomisasi, konfigurasi, sareng fitur pangembangan anu anjeun tiasa laksanakeun dina Platform Salesforce. Anjeun tiasa nyiptakeun aplikasi, ngarobih antarmuka pangguna, ngalaksanakeun otomatisasi prosés sareng seueur deui di dieu.

setélan - Utamana tempat inpormasi perusahaan sareng kaamanan organisasi anjeun. Anjeun tiasa ningali sareng ngatur Inpormasi Perusahaan, Jam Usaha, Cék Kaséhatan sareng seueur deui dina Setélan.

Ninggalkeun comment hiji

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.