Ketik Anotasi dina Java

Ketik Anotasi dina Java

Kalayan ngenalkeun Java 8, versi na parantos ngenalkeun dua fitur énggal anu disebut annotations repeating and type annotations. Dugi ka ayeuna, upami anjeun hoyong nganggo anotasi di Java, anjeun ngan ukur tiasa ngalakukeunana dina deklarasi. Kalayan Java 8, ayeuna anjeun tiasa nambihan anotasi kana sagala jinis panggunaan. Dimana waé anjeun nganggo jinis (kalebet jinis dina deklarasi, generik, sareng tuang), anjeun tiasa ngiringan éta kalayan anotasi.

Ketik Sintaksis Anotasi

Java 8 tiasa ngadéklarasikeun annotations tipe dina sagala jenis pamakéan. Hiji conto nyaéta snippet di handap:

@Énkripsi String data; Daptar <@NonNull String> string; myGraph = (@Immutable Graph) tmpGraph; Anjeun ngan saukur tiasa ngenalkeun anotasi jinis énggal. Prosésna sarua jeung nangtukeun annotation jeung ElementType.TYPE_PARAMETER target, ElementType.TYPE_USE target, atawa duanana target: @Target ( {ElementType.TYPE_PARAMETER, ElementType.TYPE_USE }) public @interface Énkripsi {}

Target ElementType.TYPE_PARAMETER nunjukkeun yén anjeun tiasa nyerat anotasi dina deklarasi variabel tipe (misalna kelas MyClass {….}). Element.Type.TYPE_USE nunjukkeun yén anjeun tiasa nyerat anotasi dina jinis pamakean naon waé (nyaéta jinis dina deklarasi, generik, sareng tuang).

Anjeun tiasa nyimpen annotations dina file kelas, tapi teu mangaruhan atawa pangaruh palaksanaan program urang. Salaku conto, anjeun tiasa nyatakeun dua variabel File sareng sambungan sapertos anu dipidangkeun dina kode di handap ieu:

Koropak = ….; @Encryted File encryptedFile = …; @Open Sambungan sambungan = …; Nalika anjeun ngaéksekusi program, hasilna bakal sami upami anjeun ngalangkungan salah sahiji tina dua file kana metode kirim () sambungan. connection.send(file); connection.send(encryptedFile);

 

Sababaraha Conto Tipe Anotasi

@nonNull Daptar Daptar <@NonNull String> str Arrays <@NonNegative Integer> sort @Encypted File file @Open Connection connection void divideInteger (int a, int b) throws @ZeroDivisior ArithmeticException

 

Ninggalkeun comment hiji

Situs migunakeun Akismet pikeun ngurangan spam. Diajar kumaha komentar data anjeun diolah.